Acasa Comunicate de presa Auto Conceptii gresite despre companiile de tractari auto

Conceptii gresite despre companiile de tractari auto

Companiile de tractari auto au adesea un renume nu chiar bun. In ciuda furnizarii de servicii nepretuite in timpul situatiilor de urgenta, totusi, foarte multi oameni nu le vad cu ochi buni. De obicei, majoritatea persoanelor care au o parere nepotrivita despre astfel de servicii si companii, sunt persoane care nu au fost niciodata nevoile sa le foloseasca in caz de urgenta.

Majoritatea temerilor legate de apelarea la o companie de tractari auto, sunt legate de conceptiile gresite foarte departe de adevar. Iata cateva dintre acestea!

Una dintre cele mai gresite conceptii cu privire la companiile de tractari auto in sector 1 si nu numai, este legata de suma de bani care trebuie platita la finalul interventiei. Multi se plang ca pretul ar fi prea mare, insa putini inteleg diversele cheltuieli implicate in oferirea unui serviciu de calitate: achizitia si intretinerea unui camion de tractare, atestatele, distanta parcursa pana la locul vehiculului avariat. Din cauza acestor factori cheie, preturile pot varia semnificativ.

O alta nemultumire este aceea ca aceste companii nu ofera nimic mai mult decat tractare sau remorcare. Adevarul este ca paleta de servicii este mult mai larga, printre acestea numarandu-se cel de asistenta rutiera care, din nou, include servicii de alimentare cu combustibil, schimbul bateriei, deblocare portiera, schimb de anvelope si orice alta interventie care pune masina stationata in miscare.

Conceptie gresita este aceea ca echipele mobile ale companiilor de tractari auto nu se deplaseaza oriunde, mai ales in zonele rurale. Adevarul este ca se deplaseaza oriunde in functie de anumite standarde stabilite de conducere. Daca este stabilit ca masinile se vor deplasa pe raza a 100 km, atunci personalul nu va putea depasi aceasta limita. Eventual cu un cost suplimentar, insa totul depinde de regulamentul intern al companiei.

Tractari auto | tractari auto in sector 1 | alotractari.ro

tractari auto

Un motiv important pentru ca multi evita sa apeleze la serviciile profesionale de tractari auto, este acela ca echipa de interventie ajunge foarte greu si doar urmand un anumit program de lucru. In cazul Alo Tractari, programul este non-stop, iar echipele se deplaseaza imediat ce li s-a solicitat acest lucru.

Inainte de a pleca urechea la oricare dintre aceste idei sau altele, accesati https://alotractari.ro/ si veti descoperi o companie care ofera servicii impecabile tuturor clientilor care au probleme cu masina!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…