Acasa Comunicate de presa Modalitati de a imbunatati capacitatea de invatare

Modalitati de a imbunatati capacitatea de invatare

Daca sunteti in cautarea unor sfaturi despre cum sa va imbunatatiti experienta de invatare, veti primi o multime de idei. Unele bazate pe experienta personala, iar altele derivate din cercetari. Iata cum puteti creste capacitatea creierului de a invata!

Foarte multi elevi, studenti si chiar adulti, au o anumita rutina de invatare, un loc fix in care studiaza. Acest lucru este foarte bun, mai ales daca va ofera cadrul potrivit acestei activitati. Cu toate acestea, cercetarile arata ca variatia locatiei si a rutinei de invatare si lectura poate imbunatati aceasta experienta. Intr-un mod similar, schimband ocazional ora din zi in care studiati si materialele utilizate – laptop, pix, creion, hartie, inregistrari vocale – actul invatarii va fi stimulat si imbunatatit.

Daca va propuneti sa cititi sau sa invatati in urmatoarea zi, aveti grija sa dormiti cat mai bine in noaptea dinaintea acelei zile. Somnul si odihna consolideaza cel mai bine gandirea creativa si abilitatile de orice natura. Asadar, culcati-va mai devreme cand stiti ca urmeaza o zi in care aveti multe de invatat.

Spune o vorba ca ”pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese”. Evident, aici este vorba despre o exagerare, insa pauzele scrute intre sesiunile de invatat pot face foarte bine, incurajand si mai mult actul invatarii.

Cresteti capacitatea creierului de a invata! Acest lucru se intampla numai stimulandu-l in mod constant. Cum puteti face acest lucru? Cititi, cititi si iar cititi! Nu doar in suportul de curs sau in cartile care abordeaza acelasi subiect.

Carti bune de citit | recenzii la carti | blog.printrecarti.ro

carti bune de citit

Dincolo de asta, nu cititi doar pentru a invata, ci o puteti face si cu scopul de a va relaxa. Intr-adevar, foarte multi oameni vad invatarea ca fiind o activitate grea si asociaza cititul unei carti cu aceasta. Din carti putem invata enorm de multe lucruri, insa nu toate cartile sunt scrise in acest scop, unele avand strict rolul de a relaxa si binedispune.

Indiferent ca doriti sa incepeti a citi pentru ca vreti sa invatati ceva sau pentru ca doriti sa va relaxati, puteti gasi carti bune de citit la anticariatul Printre Carti. Mai mult, daca doriti sa stiti pe ce veti da banii, cititi recenzii la carti. De acestea puteti avea parte accesand http://blog.printrecarti.ro/!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…