Acasa Comunicate de presa Auto Care sunt situatiile in care au soferii nevoie de asistenta rutiera?

Care sunt situatiile in care au soferii nevoie de asistenta rutiera?

In fiecare zi, in traficul din Romania, au loc evenimente care necesita asistenta rutiera. Este vorba despre situatiile neprevazute in care soferul intampina dificultati de deplasare din cauza functionarii necorespunzatoare a masinii.

Exista situatii in care masina nu are nevoie de tractare, ci doar de asistenta, pentru remedierea unor mici probleme. In acest caz, soferul poate apela la una dintre companiile de asistenta, urmand ca o echipa de specialisti sa se deplaseze la fata locului. Printre cele mai frecvente situatii care necesita asistenta se numara:

  • bateria a ramas fara curent;
  • schimbarea unei roti;
  • vulcanizarea rotilor;
  • pana combustibil;
  • usi blocate.

De ce ramane bateria masinii fara curent?

Majoritatea participantilor la trafic se confrunta cu aceasta problema. Unele dintre cele mai frecvente motive pentru care bateria masinii ramane fara curent sunt fie dependente, fie independente de sofer. Bateria poate fi slabita, necesitand schimbarea cu totul, ori pot exista probleme de incarcare, suprasolicitare, ce pot fi evitate.

Se intampla adeseori ca din graba, soferii sa uite farurile masinii aprinse peste noapte. Mai mult ca sigur, in dimineata de dupa, masina va avea bateria descarcata.

Atunci cand bateria este slabita, se poate descarca in momentul functionarii masinii – in acest caz, problema este independenta de sofer. In situatia de acest gen, este posibil ca soferul sa fie nevoit sa apeleze la serviciile de tractari auto, pentru a putea muta autoturismul de pe carosabil.

Specialistii de la firma de tractari se vor deplasa imediat la fata locului pentru a identifica problema, urmand sa deplaseze masina la cel mai apropiat service pentru reparatii, atunci cand nu tine de competentele lor.

Tractari auto | Asistenta rutiera | AloTractari.ro

tractari auto

Chiar si vremea de afara poate afecta sanatatea bateriei slabite deja. O baterie veche nu va rezista la temperaturi foarte scazute, ori foarte ridicate.

Cat costa serviciile de asistenta rutiera?

Site-urile de asistenta rutiera, asa cum este AloTractari.ro furnizeaza pretul serviciilor transparent. Serviciile includ atat pretul reparatiei, cat si deplasarea si timpul petrecut pentru remedierea defectiunii. Pentru timpul petrecut in scopul remedierii defectiunii, specialistii percep o taxa de doar 40ron/h.

Costurile pentru reparatiile mici variaza, dupa cum urmeaza:

  • curent baterie: 30 lei;
  • schimb roata: 45 lei;
  • vulcanizare roata 50 lei + pretul vulcanizarii;
  • altele: 30 lei + plata extra/ h.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Avantajele vânzării obiectelor de valoare într-un amanet local

Vânzarea obiectelor de valoare poate deveni o necesitate în anumite momente ale vieții noa…