Acasa Comunicate de presa Sanatate Ce trebuie sa stii despre chirurgia dentara la clinica stomatologica Twin Dent?

Ce trebuie sa stii despre chirurgia dentara la clinica stomatologica Twin Dent?

Periajul si folosirea atei dentare si vizitele regulate la medicul dentist, pot ajuta oamenii sa stea departe de problemele dentare. Din pacate, foarte multi dintre ei vin cu probleme destul de grave la Twin Dent, clinica stomatologica din sector 6, Bucuresti, care necesita diverse interventii chirurgicale dentare.

Chirugia dentara implica proceduri medicale asupra dintilor, gingiilor si/ sau oaselor maxilarului. Unele situatii in care poate fi necesara o interventie chirurgicala dentara sunt:

  • dinti grav rupti sau fragili;
  • morfologie radiculara exagerata (ar putea include radacini prea lungi sau curbate);
  • indepartarea varfului radacinii;
  • tesut osos inelastic sau dens in jurul dintelui.

Bineinteles, cei mai multi oameni nu doresc sa auda cuvintele „chirurgie dentara” atunci cand isi fac verificarile de rutina si este bine de stiut ca in multe cazuri, necesitatea unei asemenea interventii este ceva care poate fi prevenit cu ingrijirea dentara corecta si consecventa.

Ce presupun interventiile chirurgicale la clinica stomatologica Twin Dent?

La clinica Twin Dent, chirurgia dentara este un termen care se refera la o gama larga de proceduri medicale ce implica gingiile si dintii. Acestea includ canalul radicular, implanturile si extractia dintilor. Dintre diferitele proceduri de chirurgie dentara, poate cea mai frecventa este indepartarea dintilor maturi.

Extractia dintilor este adesea asociata cu durerea, cu toate acestea, pacientii pot reduce durerea prin clatirea cu solutie salina de mai multe ori pe zi, in prima zi dupa operatie. Fumatorii trebuie sa renunte la acest obicei cel putin o zi.

Clinica stomatologica din sector 6 | Clinica dentara din Cotroceni | TwinDent.ro

clinica stomatologica din sector 6

Problemele cu dintii maturi apar de obicei daca maxilarul nu este suficient de mare pentru a se potrivi cresterii dintilor. Dintii maturi pot provoca, de asemenea, o infectie a gingiilor. Pacientii care au dinti afectati, trebuie sa mearga la medicul stomatolog pentru a-i trata. Altfel, infectia se va putea raspandi si la dintii din jurul celor bolnavi. Majoritatea problemelor dintilor maturi incep sa se dezvolte intre 15 si 25 de ani.

Pentru mai multe detalii, pacientii pot intra pe site-ul twindent.ro. Aici vor gasi gama diversificata de servicii, la preturi accesibile, oferita de aceasta clinica dentara din Cotroceni. Medicii stomatologi de aici pot avea grija de toate problemele dentare.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…