Acasa Comunicate de presa Ce carti cu cele mai bune recenzii poti face cadou persoanelor dragi?

Ce carti cu cele mai bune recenzii poti face cadou persoanelor dragi?

In momentul in care sunt in cautarea unei noi carti pe care sa o citeasca, oamenii verifica si cateva recenzii de carti pe care le-au facut persoane cu experienta in acest domeniu. In acest fel isi pot da seama daca aceste carti sunt de interes pentru ei sau nu.

In plus, cand vine vorba de facut cadou o carte, verificarea recenziilor este absolut necesara pentru a vedea daca aceasta se potriveste, catusi de putin, gusturilor si preferintelor destinatarului acestuia.

Recenzii de carti pentru barbati

Daca destinatarul cartii oferite cadou este un barbat, trebuie sa se ia in considerare mai multe aspecte atunci cand se alege cartea potrivita. Principalele caracteristici sunt varsta, ocupatia, rolul pe care il au fata de cel care ofera cadoul si preferintele acestuia in general.

Prin urmare, unele dintre titlurile care ii pot atrage pe barbati si care le pot trezi interseul sunt:

  • „Masinarii ca mine”, de Ian McEwan – o carte care indeamna la introspectie, la analizarea relatiilor dintre oameni, precum si dintre oameni si inteligenta artificiala;
  • „Tribul mentorilor”, de Tim Feriss – ofera o multime de sfaturi despre cum pot oamenii sa devina cea mai buna versiune a lor;
  • „Omul care muta norii”, de Radu Paraschivescu – o carte cu mai multe povesti care trec cititorul prin tot felul de emotii, primele randuri din aceasta carte putand fi citite si pe site-ul Blog.PrintreCarti.ro.

Recenzii de carti | Blog de carte | Blog.PrintreCarti.ro

recenzii de carti

Cartile, un cadou potrivit pentru femei

Femeile sunt mari amatoare de carti, acestea citind carti din domenii extrem de diferite, de la cele literare si istorice, pana la fashion, de bucate sau legate de o pasiune deosebita. Prin urmare, printre cadourile de Craciun se pot regasi si urmatoarele titluri:

  • „Schita”, de Rachel Cusck – o carte care cuprinde 10 conversatii legate de subiecte des intalnite si sensibile din viata;
  • „School of Life” – aceasta reprezinta o colectie de carti destinate femeilor si persoanelor preocupate de dezvoltarea personala;
  • „Chanel”, de Bertrand Meyer- Stabley – o carte pentru pasionatele de moda.

Recenzii si informatii legate de aceste carti sau altele, pot fi aflate de pe un blog de carte serios, cum este Blog Printre Carti.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de corset la rochia de mireasa

Corsetul la rochia de mireasă nu este doar un element de susținere; este o piesă de artă c…