Acasa Comunicate de presa Cauti platbanda pentru proiectul tau? Marola iti vine in ajutor!

Cauti platbanda pentru proiectul tau? Marola iti vine in ajutor!

0
0

Cauti un material metalurgic? Incearca platbanda

platbanda

Platbanda este unul dintre cele mai cunoscute materiale de constructii din categoria produselor metalurgice. Fiind produse din otel, materia prima din compozitia acesteia, ceea ce ii confera o duritate si o mai buna rezistenta la socuri sau accidente.

Aceasta se bucura de o mare versatilitate, fiind usor de intrebuintat in majoritatea proiectelor de constructii.

Afla si tu care este modalitatea de obtinere!

Platbanda are doua modalitati prin care se poate obtine, acestea fiind diferite. Fiecare se poate obtine prin 2 procedee diferite, caracteristicile finale fiind obtinute din acestea. Astfel, laminarea la cald si laminarea la rece sunt cele doua procese de obtinere. Astfel, alegerea finala se poate face in functie de caracteristicile si nevoile proiectului final in care se va integra materialul final.

In timp ce in procesul de laminare la cald, otelul este incalzit la temperaturi extrem de inalte, laminarea la rece se efectueaza la temperaturi extrem de joase. Atunci cand temperaturile sunt inalte, otelul devine flexibil si iti pierde din proprietati si din duritate, devenind maleabil si fiind posibila chiar si o intindere la dimensiunile dorite. Platbanda realizata prin laminare la cald se poate utiliza in diferite confectii din metal si are marginile rotunde.

Pe de o alta parte, prin laminare la rece se va obtine un produs finit cu o duritate mult mai mare. Acesta isi pastreaza extrem de bine si duritatea, si proprietatile fizice. Otelul se poate alungi fara a se pierde din stabilitate si rezistenta. Prin procesul de laminare la rece se poate obtine un produs cu o mai mica grosime si o textura mai fina. Acest produs este ideal pentru proiectele care necesita o precizie crescuta.

Ce caracteristici prezinta acest produs?

Aceasta este un material versatil, foarte fiabil si disponibil sub diverse dimensiuni, in functie de nevoile tale. Platbanda poate fi sudata, gaurita si taiata fara dificultate, astfel putand fi utilizata in diferite structuri metalice.

Acest produs capata caracteristicile unice ale materiei prime din care este confectionata, anume otelul. Acesta ofera o buna rezistenta in fata agentilor externi nefavorabili, rezistand si avand proprietatile pastrate in timp. Datorita acestei rezistente si durabilitati crescute, poate fi folosita nu doar acu, ci si in cadrul unor proiecte ulterioare.

Marola iti pune la dispozitie cele mai avantajoase preturi!

Aceasta poate fi achizitionata sub diferite dimensiuni din magazinul online Marola. Achizitionand astfel de materiale de constructii de la Marola vei avea garantia ca produsele pe care le achizitionezi sunt calitative si rezistente.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorarea Avansata pentru Sanatatea Ta: Computer Tomograf la Clinica Romgermed

In lumea moderna a medicinei, tehnologia avansata devine din ce in ce mai cruciala pentru …