Acasa Comunicate de presa Afaceri Ce activități poți automatiza cu ajutorul unui soft de salarii?

Ce activități poți automatiza cu ajutorul unui soft de salarii?

În ultima perioadă, multe dintre articolele din online îți vorbesc despre automatizarea și digitalizarea activităților din compania ta. Unele te îndeamnă să investești într-un soft salarii care genereaza fluturas salariu automat, altele îți vorbesc despre importanța unui program de administrare de personal, în timp ce altele îți evidențiază avantajele unui program de pontaj electronic. Astfel, fie că e vorba de activitățile din HR, activitățile de producție sau chiar a celor de salarizare, automatizarea pare a fi cheia către succes. 

Tocmai de aceea, noi am ales să îți vorbim despre activitățile pe care le poți automatiza cu ajutorul unui soft salarii. Un soft salarii: gestionează mai eficient calculul salarial, genereaza fluturas salariu pentru fiecare angajat în parte, generează fișa de pontaj a salariaților și te ajută chiar și cu depunerea de formulare și declarații către instituțiile statului. 

Avantajele automatizării sarcinilor repetitive cu un soft salarii

O primă reacție a specialiștilor indiferent de domeniul de activitate, atunci când aud de automatizarea proceselor este să fie speriați că își vor pierde locul de muncă. Acest lucru este însă foarte departe de adevăr. Deși soluțiile software automatizează activitățile de rutină ale unei companii, acestea ajută și la eficientizarea muncii și creșterea productivității întregii echipe. Astfel, specialiștii din departament se pot axa pe activități de strategie și creație. 

Spre exemplu, cu ajutorul unui soft salarii automatizezi procese greoaie și de rutină precum: calculul salarial lunar, generarea fluturașilor de salarii pentru fiecare angajat, gestionarea reținerilor salariale simple și complexe și chiar depunerea unor formulare și declarații necesare instituțiilor statului.  

Astfel, îți vei putea eficientiza munca, vei putea crește productivitatea întregii echipe, iar spre exemplu un program care genereaza fluturas salariu automat te va ajuta să minimizezi erorile umane. 

Asta nu e tot. Un soft salarii te ajută și să creezi back-up pentru datele tale, ceea ce înseamnă că pierderea acestora va fi cu mult îngreunată. 

Așadar, poți observa cât de multe ai de câștigat dacă alegi să să îți automatizezi procesele din companie, fără a te teme că o soluție software ar putea să te înlocuiască.    

Genereaza fluturas salariu fără întârzieri și fără efort

După cum am menționat deja, atunci când alegi un soft salarii, multe dintre activitățile de rutină se automatizează. Este cazul și generării și distribuirii fluturașilor de salariu. Mai exact, un soft payroll generează fluturas salariu pentru toți angajații și îi distribuie acestora în mod electronic fără întârzieri și cu un minim de efort. 

Astfel, echipa de payroll va câștiga timp prețios pentru celelalte activități importante pentru companie. În acest fel, toată compania va avea de câștigat. Se va economisi timp, energie și resurse materiale pentru companie, în timp ce productivitatea angajaților va crește garantat. 

dp-Payroll – soft salarii cu 25 de ani de experiență 

Dacă ești în căutarea unui soft salarii care genereaza fluturas salariu, te ajută în gestionarea calculului salarial și a reținerilor salariale, dp-Payroll este soluția potrivită. dp-Payroll te ajută să economisești timp și bani prin oferirea de 19 module distincte pentru departamentul de salarizare. Soluția software a companiei UCMS by AROBS generează în prezent 300.000 de fluturași de salariu din mediul privat din România. Dacă vrei să afli mai multe detalii, contactează echipa UCMS by AROBS prin email: office@ucms.ro sau la numărul de telefon: 0720 534 424. 

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Care sunt principalele tipuri de accesorii de mobilier și cum le alegi?

Bucătăria este inima oricărei case, iar alegerea corectă a mobilierului și a accesoriilor …