Acasa Comunicate de presa Auto Reparatii cutii viteze automate pentru toate modelele de autoturisme si autoutilitare

Reparatii cutii viteze automate pentru toate modelele de autoturisme si autoutilitare

Ultimii ani a adus si in Romania o crestere tot mai accentuata a vanzarilor de autoturisme si de autoutilitare care functioneaza pe baza de cutie automata de viteze. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca tot mai multi soferi realizeaza care sunt punctele forte ale unei astfel de cutii de viteze, dar si ca urmare a faptului ca tot mai multe astfel de autoturisme si autoutilitare sunt disponibile inclusiv pe piata auto second hand.

Daca pentru autoturismele cumparate noi din reprezentanta exista diferite garantii, in cazul autoturismelor sau autoutilitarelor cumparate de pe piata auto second hand este important ca soferii care cumpara astfel de autoturisme sa se adreseze unui service auto specializat in reparatii cutii viteze automate. Un astfel de service poate face verificarea si testarea cutiei de viteze pentru autoturismul sau autoutilitara pe care un sofer doreste sa o cumpere, oferind astfel un plus de siguranta pentru soferul respectiv.

Avantajele si riscurile cutiilor automate de viteze

Autoturismele si autoutilitarele care functioneaza pe baza unei cutii automate de viteze ofera diferite avantaje pentru soferii care prefera o astfel de transmisie pentru autoturisme. In randul avantajelor se poate mentiona lipsa pedalei de ambreiaj, acest lucru facand mai usoara conducerea autoturismului, dar si mai economica intretinerea acestuia.

Un alt avantaj il constituie fiabilitatea mare a transmisiei asigurata de cutia automata de viteze. Si nu in ultimul rand, libertatea mai mare de miscare a soferilor care opteaza pentru cutii automate.

Aceste avantaje vin in acelasi timp si cu anumite riscuri pe care soferii trebuie sa le constientizeze atunci cand aleg un astfel de autoturism. Cel mai mare risc este acela ca la cutia automata de viteze sa apara defectiuni. Intr-un astfel de context trebuie neaparat sa apelezi la serviciile unui service auto specializat in reparatii cutii viteze automate.

Datorita complexitatii cutiilor automate de viteze, reconditionarea sau repararea acestei parti componente a autoturismului trebuie sa se adreseze unor mecanici instruiti si cu experienta in reparatii cutii viteze automate.

Unitate de service auto specializata in cutii automate

Pornind de la premisa ca orice sofer care conduce un autoturism pe cutie automata constientizeaza cat este de important ca revizia sau rezolvarea defectiunilor cutiei de viteze sa fie efectuata intr-un service specializat in cutii automate, Automatic Gearbox se adresea tuturor acestora cu servicii complete pentru autoturismele si autoutilitarele pe cutie automata de viteze.

In acest sens la Automatic Gearbox orice sofer poate beneficia de servicii de diagnoza gratuita si pentru care nu este nevoie de o programare anterioara. Acest lucru inseamna rapiditate si promptitudine in identificarea oricarei defectiuni la cutia automata de viteze. Inainte de a lua decizia de a inlocui piesele uzate, mecanicii acestui service auto cauta sa incerce reconditionarea acestor piese pentru a reduce costurile pentru soferi.

Orice servicii de reparatii cutii viteze automate, fie ca vorbim despre reconditionarea pieselor uzate sau despre inlocuirea acestor piese cu unele noi dureaza foarte putin, pana la 48 de ore.Mai multe detalii privind serviciile oferite in domeniul reparatiilor cutiilor automate de viteze pot fi gasite pe www.reparatiicutiiautomate.ro.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Creatii Digitale
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Consultatiile neurologice si importanta acestora in cazul afectiunilor neurodegenerative

Preventia este mult mai eficienta in cazul oricarei afectiuni medicale. Cu atat mai mult i…