Acasa Comunicate de presa Divertisment Cascade din România pe care îi ai fi încântați să le vizitezi.

Cascade din România pe care îi ai fi încântați să le vizitezi.

Uneori avem nevoie de o pauză de la muncă și de o detașare de stresul din fiecare zi. Ce poate fii mai relaxant decât să îți petreci o zi sau măcar câteva ore vizitând o cascadă care prin sunetul ei și prin frumusețea  apei care curge te v-a umple cu energie. Îți poți lua mașina câțiva prieteni și să te îndrepți către una din cascadele uimitoare ale României . Google Maps îți poate fi ghid de călătorie pentru a știi pe unde să o iei să poți ajunge la cea mai fascinantă cascadă din țară. Nu trebuie să pleci din România și nici să cheltui mii de euro pentru a te bucura de o vacanță țara noastră are atâta de multe locuri în care sunt perfecte pentru a se petrece concediul.

1. Cascada Bigăr. Situată pe primul loc în lume, Cascada Bigăr din Caraș Severin îți v-a oferi o imagine cum nu ai mai văzut niciodată, cu siguranță îți v-a rămâne în minte mult timp frumusețe acestei cascade. 

2. Cascada Urlătoare. Situată în Parcul Natural Bucegi pe versantul estic al munților Bucegi ajungi la ea după o drumeție în pădure de 30-40 de minute. Imaginea cascadei te v-a impresiona cu siguranță.

3. Cascada Vălul Miresei. Această cascadă cu o legendă impresionantă se află în Răchițele județul Cluj. Aceasta este cea mai cunoscută cascadă din Munții Apuseni dar și cu un obiectiv pe care nu îl poți rata dacă ai de gând să vizitezi Clujul.

4. Cascada Beușnița. O priveliște uimitoare îți v-a ofeseri și această cascadă de fapt   mai multe  cascade mici formate de apele Beușnitei. Dacă vrei să ajungi la această cascadă în drumul spre care poți vedea și lacul Ochiul Beiului care cu siguranță te v-a uimi. Tot pe acest traseu poți vedea și Cascada La Văioaga  un lac desprins parcă din basme. Deci un singur traseu 3 locuri parcă desprinse din povești, cu siguranță acest traseu, trebuie să fie inclusă pe lista ta.

5. Cascada Cailor. Situată în Munții Rodnei. Cascada Cailor are în jur de 100 de m înălțime. La doar 10 minute de unde te lasa telescaunul cascada trebuie trecută neapărat pe listă și apoi vizitată. Pe siteul nostru www.meme.ro gasesti si alte informatii interesante.

România are o mulțime de locuri de vizitat. Ape, orașe, castele, baraje și multe locuri în natură uimitoare desprinse parcă din cărțile cu povești. Nici îți poți imagina câte  frumuseți ascunde țara noastră  dacă o vizitez pe toată. Și oricât ai explorat tot îți v-a mai rămâne ceva de văzut. Oferă timp de relaxare și bucurate de minunile naturii și de minunile țării noastre.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de codcupon
Arata mai multe articole din categoria Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Reparatii frigidere si masini de spalat

Frigiderul sau masina ta de spalat numai funcționează, alege o companie de reparații frigi…