Acasa Comunicate de presa Divertisment Top 6 orașe frumoase din țara noastră pe care trebuie să le vezi.

Top 6 orașe frumoase din țara noastră pe care trebuie să le vezi.

Este foarte important să călătorești astfel te relaxezi și descoperi locuri și experiențe noi. În plus dacă zilnic ești la locul de muncă, merită ca măcar la sfârșit de săptămână să ieși din casă. Înainte de a căuta o destinație exotică pentru ați petrece concediul trebuie să știi că și în țara noastră sunt o mulțime de locuri interesante de vizitat: cascade, castele medievale dar și orașe foarte frumoase.

Iată o listă cu orașe din țara noastră pe care trebuie să le vezi.

1. Oradea. La numai 12 km distanță de Băile Felix cea mai mare stațiune balneară din țară, Oradea este traversată de Crișul Repede. Aici poți vizita Cetatea Oradiei, Palatul Vulturul Negru, Grădina Zoologică, unde pot vedea o mulțime de animale exotice și de la noi din țară. Pune și   acest oraș  pe lista ta de dorințe de vizitat. 

2. Cluj Napoca. Dacă ești pasionat de natură, arhitectură și animale Cluj Napoca trebuie trecut pe lista ta cu vizite. Aici poți vizita bastionul croitorilor Piața Unirii, Cetăţuia sde unde poți vedea o parte din oraș, Observatorul Astronomic, Grădina Botanică și multe alte atracții.

3. Brașov. Dacă ai un weekend liber ar trebui să te duci la Brașov, aici poți vizita clădirea Sfântului Muzeul de Artă, Poarta Ecaterina, Ştrandul Sforii, precum și multe alte locuri, în plus doar o plimbare de seară în oraș, cu siguranță te v-a umple de energie.

4. Sighișoara. Chiar dacă nu este un oraș mare Sighișoara are ceva aparte care cu siguranță te va fermeca. Cetatea Medievală este punctul forte de atracție al orașului dar bineînțeles că vizita ta aici poate avea și mai multe vizite în mai multe locuri precum Muzeul Petőti Sândor,  Turnul Tăbăcarilor, Turnul Cizmarilor, Turnul Cojocarilor și alte locații pline de istorie.

5. Timișoara. Chiar dacă ai doar o zi la dispoziție orașul Timișoara îți oferă atracții turistice pe care le poți vizita pentru a te umple de energie. Muzeul Satului Bănățean, Parcul Rozelor, Piața Victoriei, Bastionul Teresa, Parcul Botanic, Palatul Baroc, sunt doar câteva atracții de pus pe lista de vizitat în Timișoara în plus dacă tot ești aproape de granița cu Ungaria și Serbia poți face o vizită și în țările vecine.

6. București. Capitala țării trebuie și ea vizitată dacă ai câteva zile la dispoziție te pot bucura de arhitectura orașului Palatul Parlamentului, Muzeul Național de Artă, Parcul Cișmigiu, Arcul de Triumf, Palatul Mogoșoaia, Lacul Herăstrău, sunt doar câteva din locurile pe care le poți vizita aici. În plus ai o multime de restaurante, magazine, mall-uri unde îți poți petreceți timpul.Afla mai multe de pe www.7zile.ro

Care oraș doresc să îl vizitezi data viitoare când ai câteva zile libere? Țara noastră are o mulțime de obiective turistice și ar fi păcat să nu le vezi măcar o dată în viață.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de codcupon
Arata mai multe articole din categoria Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Reparatii frigidere si masini de spalat

Frigiderul sau masina ta de spalat numai funcționează, alege o companie de reparații frigi…