Acasa Comunicate de presa Sanatate Beneficiile scaunului cu rotile

Beneficiile scaunului cu rotile

Multe persoane care au trecut printr-un accident decid sa achizitioneze un scaun cu rotile, cu ajutorul caruia sa isi faca munca de zi cu zi. Exista momente in viata in care neprevazutul isi face aparitia in cel mai neplacut mod posibil, lasand urme dureroase si adanci.

De exemplu, astfel de momente pot fi legate de un accident, ale carui repercursiuni pot fi: paralizia, fracturile grave, sau interventiile chirurgicale care necesita perioade lungi de recuperare.

Fie ca este vorba de un picior rupt, fie ca persoana este in convalescenta dupa un tratament medical sau sufera de un handicap locomotor care ii limiteaza foarte mult mobilitatea, calitatea vietii i se va imbunatati din momentul in care aceasta va alege aceasta modalitate de deplasare.

Cand se poate utiliza scaunul cu rotile?

Daca persoana se afla in categoria celor care dintr-un motiv sau altul se afla in posibilitatea de a-si misca picioarele, scaunul cu rotile ii poate fi de mare ajutor in momentele in care aceasta doreste sa se deplaseze.

Totodata, daca in urma unui accident nefericit persoana prezinta fractura de picior, genunchi sau glezna, aceasta trebuie sa stie ca in timpul vindecarii nu este bine ca membrele sa sustina greutatea corporala.

Chiar daca exista varianta carjelor subaxilare sau a carjelor cu sprijin pe antebrat, acestea nu reprezinta solutia ideala atunci cand mebrele ambelor picioare sunt fracturate. Astfel, caruciorul cu rotile va oferi avantajul deplasarii libere cat de mult isi doreste persoana.

Scaun cu rotile | Fotoliu rulant | MagazinulOrtopedic.ro

scaun cu rotile

De asemenea, daca persoana poate merge pe jos, insa are anumite dificultati in mentinerea echilibrului va trebui sa reduca distantele si timpul de mers pe jos sau sa utilizeze un fotoliu rulant pentru a elimina riscul de a se rani din cauza vreunei caderi spontane.

Se poate utiliza acasa, dar si in spitale. De exemplu, atunci cand pacientul se simte foarte ametit dupa ce a fost sub anestezie trebuie sa utilizeze scaunul cu rotile. Acesta este foarte util si pentru femeile gravide.

MagazinulOrtopedic.ro ofera o gama larga de scaune rulante, fotolii rulante, scaune de baie menite sa ajute persoanele sa se deplaseze, oferindu-le astfel confortul de care au nevoie.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de corset la rochia de mireasa

Corsetul la rochia de mireasă nu este doar un element de susținere; este o piesă de artă c…