Acasa Toate categoriile Beneficiile debitarii cu laser in 2020

Beneficiile debitarii cu laser in 2020

Tăierea cu laser este un proces de fabricație de precizie care poate fi utilizat pentru a tăia metalele și o varietate de alte materiale de fabricație. Procedeul folosește un fascicul de mare putere, cunoscut și sub numele de laser, pentru a tăia materialul prevăzut.

Fasciculul este creat prin procesul unei surse externe de electroni excitanti într-o cameră rezonantă optică. Acești electroni excitați emit apoi fotoni (lumină) care sunt reflectați înainte și înapoi în rezonatorul optic, amplificând lumina prin stimulare suplimentară. Când fotonii ies din laser, fac acest lucru ca un fascicul de lumină foarte mic, foarte concentrat, cunoscut sub numele de fascicul laser.

Traseul fasciculului este controlat de parametrii computerului și este atât de puternic încât totul din calea sa este vaporizat, ars sau topit. Acest proces creează o tăiere precisă. Precizia și micile perioade de transformare asociate cu tăierea cu laser au adesea o opțiune de fabricație eficientă și rentabilă.

Laserul oferă 3 kW de putere și poate tăia cu ușurință o varietate de materiale de până la ¼ ”grosime, inclusiv:

Oțel inoxidabil (cu sau fără acoperiri de film)

aluminiu

stem

Aplicațiile obișnuite includ tăierea foilor de metal, semifabricate plate, piese formate, știfturi și semne. Precizia și viteza acestui sistem, în special la materialele subțiri, scad dramatic timpul de plumb și reduce resturile de materiale. Capabilitățile de debitare cu laser de la LASER PROCESSING ROMANIA oferă clienților noștri produse de înaltă calitate și eficiență și costuri reduse.

Nu este niciun proiect prea complex sau un task pe care procesul de debitare cu laser nu il poate realiza pana la capat. Raza laser poate sa taie o sectiune foarte mica de material cauzand o distorsiune foarte mica pe aria pe care se lucreaza. Acest lucru este foarte important, mai ales in proiectele in care vrei sa ai parte de precizie mare si de rezultate foarte bune.

Descopera si gama de servicii profesionale de sudura de la Laser Processing.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Flavius Noja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Pentru eleganta in casa alege fronturile din lemn masiv

Toti stim ca multa lume vrea si isi doreste o mobila de calitate in bucatarie si in casa, …