Acasa Comunicate de presa Auto Aspecte importante despre ITP, pe care toti soferii trebuie sa le cunoasca!

Aspecte importante despre ITP, pe care toti soferii trebuie sa le cunoasca!

Soferii care merg la o statie de ITP din Bucuresti trebuie sa stie cateva aspecte importante despre aceasta inspectie. ITP-ul inseamna inspectia tehnica la masina, inspectie ce trebuie facuta la un anumit interval de timp. Acest lucru presupune examinarea documentelor, a anvelopelor, a franelor a motorului si a luminilor. Bineinteles ca este foarte important si aspectul exterior al masinii.

O statie ITP des vizitata de soferi este statia Alfa ITP. Aici toate vehiculele inregistrate pe teritoriul Romaniei isi pot face inspectia tehnica. Preturile serviciilor oferite sunt accesibile pentru toti soferii. Alfa ITP este o statie autorizata, cu un personal bine calificat care stie exact cum sa evalueze o masina. Pe site-ul Alfaitp.ro, soferii pot analiza lista de preturi.

ITP-ul are o importanta deosebita pentru toate masinile!

Fara ITP valabil soferii nu pot circula! O inspectie tehnica este obligatorie pentru orice masina. ITP-ul identifica toate problemele pe care le are masina si care pot pune viata soferului in pericol. Pentru ca soferii sa fie siguri ca masina lor va trece cu bine testul ITP, acestia vor trebui sa faca cateva verificari inainte de a se prezenta cu masina la inspectia tehnica periodica in Bucuresti. Spre exemplu, este necesar ca inca de la inceput sa se pregateasca bine documentele care for fi verificate. Apoi, soferii vor trebui sa acorde atentie si componentelor tehnice ale masinii.

ITP din Bucuresti | inspectie tehnica periodica in Bucuresti | Alfaitp.ro

ITP din Bucuresti

 

Daca ITP-ul este expirat, soferul este sanctionat?

Bineinteles! Dupa cum s-a mentionat si mai sus, soferii nu pot circula pe drumurile publice cu masina, daca aceasta are itp-ul expirat. Inspectia tehnica periodica a masinii este obligatorie. In cazul in care aceasta nu este efectuata la timp, soferul va primi o amenda. In unele cazuri, masinile pot fi si imobilizate, iar certificatul de inmatriculare confiscat.

Care sunt documentele necesare la ITP?

Documentele pe care soferii trebuie sa le prezinte la statia Alfa ITP sunt urmatoarele:

– certificatul de inmatriculare;

– cartea de identitate a soferului, dar si cea a masinii;

– asigurarea masinii, care trebuie sa fie valabila.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…