Acasa Comunicate de presa Auto Importanta trusei de prim ajutor in masina

Importanta trusei de prim ajutor in masina

Petrecem mult timp pe drum, inspre serviciu si spre casa, vizitand prieteni, facand cumparaturi sau mergand in vacanta. De multe ori, soferii au parte de conditii nefavorabile cand se intampla accidente sau au loc alte intamplari nefericite, asa ca este intotdeauna bine ca trusa de prim ajutor sa nu lipseasca din dotare.

In legislatia in vigoare, trusa de prim ajutor este obligatorie, insa nu toti soferii o au si daca o au nu este intotdeauna actualizata dupa standarde. Mai nou, se verifica valabilitatea si continutul trusei de prim ajutor si la inspectie tehnica periodica in Bucuresti si alte orase din tara.

Soferii trebuie sa faca tot posibilul pentru a fi mereu pregatiti pentru urgentele medicale care pot aparea pe sosea. Acest lucru se poate face si prin aceasta trusa de prim ajutor care serveste drept resursa de baza si mijloc de asistenta pana cand apare ajutorul medical suplimentar. Acest kit va ajuta, de asemenea, la tratarea leziunilor minore care nu necesita asistenta medicala specializata, cum ar fi taieturile minore, lovituri.

Trusele de prim ajutor pot fi vandute de diverse companii, insa toate contin aceleasi lucruri: pachete de comprese sterile, bandaje adezive hipoalergenice de mai multe dimensiuni, bandaje elastice, pansamente sterile mari si mici, pansamente pentru ochi, vata sterisa, plasturi, servetele antiseptice, crema cu antibiotic, plicuri de rehidratare, penseta, foarfece, ace de siguranta, termometru, manusi, lanterna si baterii de rezerva, garou, atele, alcool sanitar, apa oxigenata, rivanol, brosura cu instructiuni, etc.

Inspectie tehnica periodica in BucurestiITP in sector 6 | alfaitp.ro

inspectie tehnica periodica in Bucuresti

Asadar, daca va pregatiti sa mergeti cu masina la ITP in sector 6, nu va ingrijiti doar de partea mecanica a masinii, ci acordati atentie si detaliilor care, aparent, nu conteaza. E posibil ca examinatorii sa nu verifice trusa de prim ajutor, insa este posibil si sa vi se solicite prezentarea acesteia. Lipsa sau prezenta ei ar putea cantari mult in ceea ce priveste rezultatul, asa ca mai bine sa fiti pregatit pentru orice.

Alfa ITP este o statie din sector 6 in care puteti aduce masina pentru a fi examinata din punct de vedere tehnic si nu numai. Pentru o mai buna colaborare, ar fi bine sa accesati https://alfaitp.ro/ si sa faceti o programare. Aceasta ar putea salva mult timp!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Avantajele vânzării obiectelor de valoare într-un amanet local

Vânzarea obiectelor de valoare poate deveni o necesitate în anumite momente ale vieții noa…