Acasa Comunicate de presa Afaceri Alege un soft salarii pentru a avea un flux optim al operațiunilor de payroll

Alege un soft salarii pentru a avea un flux optim al operațiunilor de payroll

În special în companiile în care numărul de angajați este într-o creștere continuă, apare nevoia de a utiliza un soft salarii și un software pontaj. Aceste programe au rolul de a eficientiza procesele de calcul de salarii și de colectare a informațiilor despre orele lucrate de angajați. De obicei, realizarea operațiunilor de salarizare este dificilă și poate consuma mult timp, în lipsa unor soluții digitale. Din aceste motive, companiile aleg să utilizeze un soft salarii, alături de un software pontaj pentru a gestiona operațiunile de payroll.

Cum funcționeză un soft salarii performant?

Un soft salarii poate fi definit ca un sistem specializat care automatizează operațiunile de calcul de salarii și de gestiune a salariilor angajaților. În plus, un software pontaj poate fi utilizat alături de un soft salarii pentru a urmări și a gestiona orele lucrate de angajați. Poți prelua informațiile despre prezența oamenilor la locul de muncă din soluția de pontaj, pentru ca ulterior să le introduci în aplicația de salarizare. Această combinație de programe poate oferi multe beneficii pentru companii, inclusiv economisirea de timp și de resurse, îmbunătățirea preciziei și eficienței în operațiunile de payroll, și asigurarea respectării normelor legislative.

Ce beneficii îți aduce un program de salarii?

Unul dintre principalele avantaje ale utilizării unui soft salarii este minimizarea riscului de erori umane. În mod normal, calcularea salariilor poate fi o sarcină laborioasă, care poate fi greșită din cauza erorilor de tastare sau a interpretării greșite a datelor. Având la îndemnână un software pontaj, poți prelua date precise despre orele lucrate de salariați. Prin urmare, ai parte de un flux optim în ceea ce privește procesele complexe de salarizare. 

Automatizarea proceselor de payroll – Un soft salarii și un software pontaj te ajută la automatizarea procesului de calculare a salariilor, eliminând nevoia de a efectua calcule manuale și reducând timpul necesar pentru a procesa datele. Astfel, riscul să existe întârzieri în ceea ce privește plata salariilor către angajați este foarte scăzut.

Softul beneficiază de actualizări legislative – Utilizarea unui soft salarii te scapă de grijile legate de modificările de lege, care apar constant. Un program performant de salarizare este actualizat în permanență cu modificările legislative, pentru ca tu să poți realiza calculul de salarii în siguranță, fără grija unor sancțiuni din partea instituțiilor statului.

Ia în considerare nevoile specifice ale companiei

Înainte de a alege o aplicație de salarizare, este important să iei în considerare nevoile specifice ale companiei. Un soft salarii, dar și un software pontaj trebuie să poată fi adaptat nevoilor și cerințelor particulare din organizație, astfel încât să poată fi utilizat în mod eficient și să asigure o gestionare optimă a salarizării. 

Alege softuri performante de la UCMS by AROBS

Dacă ai nevoie de un flux optim al operațiunilor de payroll din compania ta, alege softurile dezvoltate de UCMS by AROBS. Cu o activitate de peste 26 de ani pe piața soluțiilor software, compania îți poate oferi atât un soft salarii complex, dp-Payroll, cât și un software pontaj, alături de alte funcționalități dedicate operațiunilor de HR, incluse în aplicația True HR. Soluțiile sunt intuitive, stabile și configurabile, astfel încât să se potrivească particularităților din compania ta. Contactează specialiștii de la UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0738 822 537, și află într-un mod detaliat cum îți pot sprijini activitatea aplicațiile dp-Payroll și True HR.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum îți menții sănătatea și energia în timpul sarcinii și după naștere?

Un copil este un lucru magic. Sarcina este o perioadă minunată, însă și o perioadă în care…