Acasa Comunicate de presa Afaceri Cum să-ți optimizezi rutele și volumul de marfă transportat cu Optimall Logistic by AROBS

Cum să-ți optimizezi rutele și volumul de marfă transportat cu Optimall Logistic by AROBS

Modul în care sunt percepute funcțiile logisticii și lanțurilor de aprovizionare sau, pur și simplu, ale transportului de mărfuri, s-a schimbat exponențial în ultimii ani. Pentru o experiență mai bună, tehnologia a adus în atenția producătorilor și distribuitorilor software-uri de optimizare rute precum Optimall Logistic by AROBS.

O bună gestionare a operațiunilor de transport trebuie să fie însoțită de un anume control și de posibilitate de monitorizare, iar toate acestea și nu numai, sunt oferite de un astfel de software. 

Software-ul Optimall Logistic – folosit pentru o gestionare eficientă a livrărilor

Transportul de mărfuri din punctul A în punctul B reprezintă una dintre marile probleme ale companiilor care au ca obiect de activitate livrarea de mărfuri. Deși la prima vedere pare atât de simplu, este vorba despre un proces complex, care implică multe aspecte care ar trebui luate în considerare. 

Un software de acest fel ajută, însă, în vederea eficientizării operațiunilor de transport și a volumului de marfă încărcat. Astfel, de pe o aplicație web și una mobilă, poate fi urmărit întregul proces de livrare, pas cu pas, putând fi în acest fel estimat și optimizat timpul de livrare a comenzii. 

Resursele logistice vor fi, în acest fel, utilizate în mod eficient, iar normele de livrare și cele operaționale ale clientului vor fi respectate. Cu ajutorul acestui software, rutele pot fi planificate rapid, pentru că unul dintre cele mai mari avantaje se referă la eficientizare din mai multe puncte de vedere: mai puțini kilometri parcurși, consum mai mic de combustibil, uzură mai puțină a flotei și multe altele.

Optimizarea volumului de marfă

Pe lângă optimizarea rutelor, este posibilă și o optimizare a volumelor de marfă odată cu utilizarea acestui software. Cu acces la desktopul pe care este instalat software-ul, poate fi ales cel mai bun mod de transport pentru încărcări specifice. 

Avantajele pe care le oferă optimizarea volumului de încărcare a produselor sunt numeroase. Aceasta duce la obținerea unor costuri mai reduse de transport logistic, la o amprentă de carbon redusă, la un timp redus de manipulare, deci risc mai mic de deteriorare a mărfurilor. 

Este nevoie, așadar, de o optimizare a logisticii, având în vedere activitățile de distribuție, iar aceasta poate fi realizată în mod ideal cu ajutorul Optimall Logistic by AROBS. Tehnologia vine în ajutorul tău și cu un software de automatizare a forței de vânzare cum este Optimall SFA by AROBS, pentru a crește productivitatea în compania ta, în timp ce ai control asupra întregului proces de vânzare.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum îți menții sănătatea și energia în timpul sarcinii și după naștere?

Un copil este un lucru magic. Sarcina este o perioadă minunată, însă și o perioadă în care…