Acasa Comunicate de presa Fashion Afla mai multe despre laminarea genelor si a sprancenelor

Afla mai multe despre laminarea genelor si a sprancenelor

Tratamentele pentru ingrijirea aspectului fizic sunt astazi foarte numeroase si foarte diversificate. Aceste tratamente vizeaza intreg organismul si nu omit nici macar genele sau sprancenele. Atunci cand vorbim despre tratamente pentru infrumusetarea si ingrijirea genelor si a sprancenelor avem in vedere tratamentele de laminare.

Astfel de tratamente au devenit din ce in ce mai cautate in randul acelora care isi doresc gene si sprancene cu un aspect ingrijit.Rolul acestor tratamente de laminare Pitesti vizeaza obtinerea unor gene mai lungi, mai ondulate si suficient de groase, pe cand in cazul sprancenelor se doreste obtinerea unui aspect mai gros.

Daca pana acum nu ai apelat la astfel tratamente, in ceea ce urmeaza vei putea gasi mai multe detalii privind laminarea genelor si a sprancenelor, dar si care sunt avantajele acestor proceduri.

Ce presupune laminarea genelor?

Cand vorbim despre laminarea genelor avem in vedere efectuarea unui lifting profesional pentru a obtine gene ondulate si cu un aspect la moda. Cu ajutorul acestei proceduri genele vor putea avea un aspect permanent ridicat sau ondulat.

Procesul de laminare este efectuat prin aplicarea unui tratament semi-permanent pentru a face genele mai vizibile si mai ondulate. Prin urmare se poate renunta la folosirea extensiilor de gene care presupun lipirea genelor false.

Laminarea genelor poate fi alternativa cea mai buna pentru acele persoane care nu folosesc mascara sau care au alergie la mascara. Datorita faptului ca in urma laminarii genele devin mult mai lungi si mai dese, ulterior acestei proceduri nu mai este nevoie de alte ritualuri de ingrijire pentru gene. Se poate aplica machiajul si se pot demachia. De asemenea se poate aplica rimelul peste gene, insa nu imediat dupa terminarea procesului de laminare.

Pregatirea pentru tratamentul de laminare Pitesti presupune indepartarea machiajului, rimelului sau a genelor false. De asemenea, in cazul in care folosesti serul pentru gene, se recomanda incetarea utilizarii acestuia inainte de programare cu 24-48 de ore. Persoanele care poarta lentile de contact trebuie sa indeparteze lentilele inainte de aplicarea tratamentului.

Ce trebuie sa stii despre laminarea sprancenelor?

Indiferent de problemele cu care te confrunti in cazul sprancenelor, laminarea poate fi solutia pentru a remedia aceste probleme. Fie ca vorbim despre sprancene subtiri sau cu goluri, fie ca ne referim la consecintele pensatului in exces sau la neatentia acordata sprancenelor, trebuie spus ca laminarea poate fi procedura care sa rezolve toate aceste probleme.

Acest lifting profesional pentru sprancene poate sa iti ofere aspectul dorit al sprancenelor, indiferent de tipul de par.Laminarea sprancenelor se potriveste pentru sprancele groase sau dezordonate, dar si pentru cele grosiere sau care au o crestere in jos.

Mai mult, poti apela la laminare Pitesti pentru sprancene chiar si in contextul in care iti doresti doar putin mai mult volum sau un plus de stralucire a sprancenelor.

Rezultatele sunt obtinute fara a folosi machiaj semi-permanent. Inainte de laminare este indicat a se evita pensarea inainte cu o saptamana, dar si utilizarea de exfolianti, retinoizi sau machiaj atunci cand te prezinti la programarea de la salonul de infrumusetare.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Creatii Digitale
Arata mai multe articole din categoria Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Consultatiile neurologice si importanta acestora in cazul afectiunilor neurodegenerative

Preventia este mult mai eficienta in cazul oricarei afectiuni medicale. Cu atat mai mult i…