Acasa Comunicate de presa Academia Strumfilor gradinita particulara cu renume in Bucuresti

Academia Strumfilor gradinita particulara cu renume in Bucuresti

Din dragoste pentru copii si pentru generatiile viitoare si pentru ca am inteles ca “cei care educa copiii sunt demni de mai multa onoare decat cei care le dau viata; de aceea pe langa viata, daruiti copiilor si arta de a trai bine, educandu-i”, cum bine spunea Aristotel, Academia Strumfilor, gradinita si cresa particulara in Bucuresti, ghideaza primii pasi in viata ai copiilor cu mult tact si blandete, cu o vorba buna si o mana de fier asumandu-si responsabilitatea de a forma adevarati Oameni!

Academia Strumfilor isi are sediul in zona Domenii, pe langa Parcul Sportiv Ciresarii, str. Athanasie Enescu, nr. 35, sector 1, Bucuresti. Academia noastra se afla in apropiere de statia de metrou Grivita sau M4.Ne vei recunoaste imediat, avem o cladire mare, moderna si luminoasa, o cladire amenajata corespunzator astfel incat sa se poata desfasura activitati specifice de cresa si de gradinita.

Spatiul este generos amenajat, cochet si primitor, salile sunt dotate cu mobilier modern, viu colorat, frumos, care place in special copiilor, perfect adaptat varstei lor. De la masute si scaune colorate pana la fotolii, jucarii, carti si jocuri pentru fiecare grupa in parte, toate salile de clasa sunt dotate corespunzator.

In interiorul cladirii iarna este cald, iar vara se mentine o temperatura optima pentru cei mici. Dulapioare moderne si colorate, perdele si covorase cu personaje din desenele animate, diferite imagini vesele pe pereti, toate se contopesc intr-un mediu prietenos, cald si primitor pentru copii.

La Academia Strumfilor activitatile educationale sunt dintre cele mai diverse

“O buna educatie cere ca educatorul sa inspire elevului stima si respect si nu se poate ajunge la aceasta prin nimicirea individualitatii elevilor si prin asuprirea stimei de sine” spunea Samuel Smiles.

La Academia Strumfilor toate activitatile zilnice se desfasoara abordand tehnici moderne, blandete si fermitate atunci cand este nevoie, iubire si respect reciproc. Reusim zi de zi sa insuflam copiilor dragostea de carte, acestia venind cu drag la cresa sau la gradinita cu dorinta de a mai invata ceva nou.

Le oferim insa si libertate suficienta pentru a creste echilibrat, a avea incredere in sine si in reusita, civilizati, purtandu-se frumos in societate, pentru a lega prietenii si a sadi samanta cunoasterii pentru ca mai apoi sa culeaga rodul propriei munci.

In bucataria proprie se gatesc numai meniuri proaspete pentru micii strumfi

Deoarece academia noastra functioneaza in intervalul orar 7:30 – 18:30 oferim copiilor in permanenta mancare proaspata pe care o gatim in bucataria proprie. Se servesc micul dejun, pranzul si gustari sanatoase in sala de mese frumos amenajata.

Meniul Academiei Strumfilor este alcatuit de catre un nutritionist astfel incat se tine cont de nevoile specifice fiecarei varste, se servesc preparate calde si gustari sanatoase, toate pregatite de catre bucatarii nostri, in bucataria autorizata DSV.

Vrei sa vezi meniul? Zi de zi acesta este afisat, iar toti cei interesati il vor studia. Are copilul tau vreo alergie alimentara? Specifica acest lucru si vom personaliza meniul dupa nevoile acestuia.

Academia isi asteapta strumfii cu bratele deschise,cu multe activitati extra interesante,cursuri pentru desavarsirea educatiei, cu multa voie buna si mereu cu zambetul pe buze!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Creatii Digitale
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Protezele dentare: solutia ideala pentru restaurarea zambetului

Foarte multe persoane se confrunta cu pierderea partiala sau totala a danturii. In aceste …