Acasa Comunicate de presa Tehnologia ia amploare! Cresc vanzarile la Becuri LED!

Tehnologia ia amploare! Cresc vanzarile la Becuri LED!

0
0

Este timpul sa cumperi si tu becuri led

becuri led

In ultimii ani, odata cu trecerea timpului si cu evolutia tehnologica continua a lumii, iluminatul a devenit un proces care a suferit multe schimbari, iar tot mai multi oameni au inceput sa foloseasca becuri LED, a caror intensitate se masoara in lumeni.

Acolo unde becurile cu incandescenta au fost initial utilizate pe scara larga, de data aceasta au inceput sa piarda teren in fata unor variante de iluminare mult imbunatatite.

De ce sa alegi astfel de becuri? TOP avantaje!

  1. Aceste becuri care folosesc aceasta tehnologie au o durata de viata mai lunga, comparativ cu becurile fluorescente, becurile pot fi folosite pana la 50.000 de ore, ceea ce este de peste 50 de ori mai lung decat becurile incandescente;
  2. Aceste becuri led sunt de mare importanta pentru mediu, deoarece durata lor de viata impiedica aruncarea lor intr-o perioada scurta de timp, dar pot fi aruncate doar dupa o perioada lunga de utilizare;
  3. Au, de asemenea, rezistenta sporita. Comparativ cu lampile cu incandescenta, becurile LED sunt mult mai rezistente la socuri si vibratii deoarece nu au filament;
  4. Dupa cum am mentionat, principalul avantaj este consumul redus de energie. In comparatie cu becurile cu incandescenta, becurile acset consuma de 10-15 ori mai putin consum si sunt considerate a fi unul dintre cele mai economice becuri.

Luminozitate mai buna, temperatura de culoare prietenoasa pentru ochi

Dupa cum am spus in randurile de mai sus, luminozitatea becului se masoara in lumeni. Cu cat acesti lumeni sunt mai mari, cu atat becul este mai luminos. Becurile cu halogen au lumina puternica, dar acest lucru afecteaza foarte mult si consumul de energie. Dar pentru cei care adopta tehnologia LED, acest lucru nu se va intampla.

Auzim adesea ca oamenii cumpara becuri in functie de culoare, dar aici ne referim strict la temperatura de culoare emisa de aceste becuri LED.

Cea mai comuna alegere in randul clientilor magazinului online Electric Concept sunt becurile LED cu temperatura de culoare alb, alb natural sau alb rece. Accesati site-ul Electric Concept si selectati produsele favorite!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorarea Avansata pentru Sanatatea Ta: Computer Tomograf la Clinica Romgermed

In lumea moderna a medicinei, tehnologia avansata devine din ce in ce mai cruciala pentru …