Acasa Comunicate de presa Media - Publicitate Tego este cel mai bun material utilizat in constructii

Tego este cel mai bun material utilizat in constructii

0
0

Ce este tego?

tego

Tego este un material de constructie, utilizat in principal de experti in diverse domenii din domeniul cofrajului, deoarece acest material are o rezistenta ridicata la multe procese de tip cofrare si decofrare. Dar trebuie folosit in conditii normale.

Acest material este realizat din pelicula fenolica, dar gama de utilizare este foarte larga, iar suprafata tego-ului este de asemenea foarte rezistenta la alunecare. Componentele cu astfel de componente antiderapant pot fi usor integrate in acoperirea axelor diferitelor vehicule grele de transport. Putem mentiona: scena concertului, nava sau camionul si chiar ambulanta.

Vezi aici care sunt avantajele

TEGO este un material cu multe caracteristici care se dovedeste a fi foarte util in diferite proiecte de constructii. Datorita listei relativ mari de proprietati ale acestui material, in acest articol vom discuta doar unele dintre aceste proprietati pentru a intelege in general.

O caracteristica a acestui material este ca poate fi utilizat in proiecte in care apa si umiditatea sunt prezente. De asemenea, aveti ocazia sa achizitionati acest material in diferite dimensiuni, ceea ce faciliteaza integrarea in proiect.

Pentru ce este cunoscut tego?

Materialul folosit pentru confectionarea acestui material are o serie de caracteristici unice si, din cauza acestor caracteristici, poate fi folosit pentru activitati specifice.

A crescut rezistenta mecanica. Prin conectarea rasinii si a stratului continuu de material, materialul obtine o rezistenta mecanica ridicata;

Are o fiabilitate crescuta. Cu o rezistenta specifica, procesele de dezvoltare a proiectului dumneavoastra nu vor avea impact asupra materialului Mai mult, datorita acestei rezistente la abraziune, acesta poate fi integrat intr-un mediu care este supus unei uzuri intense.

Acum puteti comanda tego de pe site-ul Marola la un pret care se potriveste cu valoarea materialului si a pretentiilor dvs.

In plus, daca intampinati probleme, puteti apela oricand linia telefonica pentru sfaturi aditionale in legatura cu orice tip de material de pe site-ul Marola – materiale de constructii. Alege cele mai bune materiale pentru proiectul tau!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Media - Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Electric Concept iti ofera proiectoare Led foarte avantajoase

Vezi oferta avantajoasa la proiectoare LED Aceste proiectoare LED sunt aparate de iluminat…