Acasa Comunicate de presa Placile de tego raman in topul preferintelor specialistilor din constructii si in acest an!

Placile de tego raman in topul preferintelor specialistilor din constructii si in acest an!

0
0

Gama materialelor de constructii pe care o regasesti in cadrul magazinului Marola.ro vine cu o serie de proprietati special concepute pentru a-ti oferi rezistenta proiectului de care ai nevoie pentru rezultate de lunga durata. Totusi, tego este un material aparte, special confectionat pentru a usura munca specialistilor implicate in procese de cofraj. Incearca si tu produsele de la Marola si vezi diferenta in timp!

De ce sa alegi materialul tego pentru rezistenta proiectului tau?

tego

Asa cum mentionam anterior, tego este un material care ofera o rezistenta dubla odata implicat in procese de cofraj, acesta avand capacitatea de a rezista la agenti externi daunatori si corozivi intr-un procent foarte mare. In plus, nimic nu se compara cu rezistenta pe care o ofera la numeroase operatii precum sunt si cele de dezizolare repetata.

Faptul ca tego este confectionat din film fenolic ii confera o rezistenta mult mai mare fata de alte materiale de constructii din aceeasi categorie. In plus, iti poti alege placile de tego in functie de necesitatile proiectului personal, intrucat pe piata exista o gama diversa de variante din care specialistii pot sa aleaga.

Astfel, exista placi care au o suprafata antiderapanta, acestea fiind utilizate pentru a preveni alunecarea si pentru a creste frecarea in momentul in care exista alunecari sau posibile accidente. Spre exemplu, acestea sunt utilizate in special pentru platformele de mare tonaj si care au o capacitate mare, dar si pentru terenurile de sport.

Rezistenta si durabilitate permanenta cu produsele de la Marola!

Acest material este special conceput nu doar pentru domeniul constructiilor, ci si pentru domeniul auto, fiind foarte utilizat de un numar tot mai mare de mesteri. Asa cum am precizat anterior, se pot realiza elemente foarte rezistente ce se pot folosi pentru diverse scopuri.

Compozitia speciala pe care o are ii confera proprietati extreme ce ii ofera posibilitatea de a fi utilizat intr-un mod eficient. Astfel putem spune ca acest produs se bucura de o rezistenta ridicata la abreziune, intrucat dupa decojire se poate realiza un sablon antiderapant.

De asemenea, rezistenta mecanica pe care o are este una speciala, intrucat acest produs este realizat dintr-un strat de lemn si rasina contopite care impreuna fac un material rezistent la socuri mecanice.

Totusi, indiferent care ar fi scopul pentru care vrei sa utilizezi aceste placi, nu uita ca la Marola ai cele mai bune preturi in acest inceput de sezon!

  • Tego este cel mai bun material utilizat in constructii

    Ce este tego? Tego este un material de constructie, utilizat in principal de experti in di…
Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Certificarea ISO 9001: Standardul pentru Managementul Calitatii

Certificare ISO 9001 este un standard international recunoscut pentru managementul calitat…