Acasa Comunicate de presa Afaceri Coordonează eficient echipa ta de vânzări cu Modulul Optimall SFA Supervizor

Coordonează eficient echipa ta de vânzări cu Modulul Optimall SFA Supervizor

Activitatea agenților de vânzări poate fi supravegheată în timp real cu ajutorul softurilor special concepute în acest sens. O astfel de soluție software de coordonare eficientă a echipei de vânzări este Optimall SFA Supervizor by AROBS.

Eficientizarea procesului de distribuție

Cu ajutorul Modulului Optimall SFA Supervizor vei putea să îți organizezi mai bine munca. Acest modul a fost special conceput pentru firmele de distribuție, având o organizare arborescentă în echipa de vânzări – mai exact pe trei niveluri – agent, supervizor și director. 

Așadar, poți controla în timp real situația din teren a echipei tale de vânzări, a comenzilor și facturilor, cu ajutorul unui modulului opțional Optimall SFA conceput pentru supervizori, astfel încât toată munca să se fluidizeze.

Beneficiile monitorizări echipei tale de vânzări cu Optimall SFA Supervizor

Supervizorul este cel care va monitoriza activitățile ce sunt desfășurate de echipa de agenți. În plus, rolul lui este acela de a monitoriza comenzile care sunt plasate de agenți și de a controla facturile neîncasate. De asemenea, supervizorul este cel care poate plasa comenzi în nume propriu. Tot el va bloca și va debloca dacă  sunt preluate comenzile de la clienți, ținând cont de mai multe criterii oferite de sistem. De asemenea, supervizorul poate aproba inclusiv discount-uri suplimentare și are posibilitatea de a înlocui un agent care lucrează într-o zonă supervizată de el, în anumite situații ce pot fi neprevăzute. De cele mai multe ori, în vânzări, aceste situații pe care nu le poți controla apar atunci când te aștepți mai puțin, iar cu ajutorul unui sistem special conceput în sensul acesta,  este mult mai ușor pentru tine să ții totul sub control, eficientizând totodată și timpul de lucru.

Soluții de automatizare a proceselor din afaceri duc la succes garantat

Acum este ușor să automatizezi procesele de monitorizare a echipei de vânzări pentru a obține eficiență maximă. Poți folosi Modulul SFA Supervizor alături de alte module suplimentare. De exemplu, împreună cu Modulul opțional SFA Fișa Sell, poți să ții un istoric al vânzărilor, iar cu ajutorul Modulului SFA Target poți vedea dacă agenții tăi și-au atins target-ul. Adăugând la toate acestea și prețurile accesibile ale acestor pachete software, va fi mult mai ușor să ajungi la rezultatele dorite și să îți fluidizezi munca. În felul acesta, supervizorii vor putea să își ușureze munca.

Hai să digitalizăm afacerea ta împreună!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum îți menții sănătatea și energia în timpul sarcinii și după naștere?

Un copil este un lucru magic. Sarcina este o perioadă minunată, însă și o perioadă în care…