Acasa Comunicate de presa Afaceri Stivuitoare în leasing prin Util SPC și Raiffeisen Bank

Stivuitoare în leasing prin Util SPC și Raiffeisen Bank

Comentariile sunt închise pentru Stivuitoare în leasing prin Util SPC și Raiffeisen Bank
0

Util SPC, unul dintre cei mai vechi distribuitori de stivuitoare cu capital integral românesc de pe piața autohtonă, a încheiat recent un parteneriat cu una dintre cele mai prestigioase bănci din România, Raiffeisen Bank. Prin acest parteneriat clienții companiei vor putea beneficia de o finanțare în leasing pentru stivuitoare cu o dobândă de numai 1.99%.

Util SPC poate oferi clienților gama completă de echipamente și utilaje pentru intralogistică, începând de la obișnuitele și extrem de cerutele transpalete manuale și terminând cu cele mai sofisticate tipuri de stivuitoare: VNA, reach-trucks, stivuitoare de mare tonaj etc. Compania este prezentă în piață de peste 20 de ani, înregistrând în 2019 o cifră de afaceri de peste 51 milioane RON.

Finanțarea – de tip leasing pentru utilaje – este disponibilă pentru toți clienții Util SPC, fără nici un fel de discriminare, și se aplică tuturor comenzilor de minim 10.000 euro + TVA. Pentru a putea beneficia de finanțare clienții trebuie să fie solvabili și să achiziționeze un utilaj din portofoliul Util SPC. Compania este reprezentantul în România pentru mărcile premium de stivuitoare Crown și Hyundai și unul dintre reprezentanții locali pentru mărci precum Pegaso (Italia, transpalete electrice) sau Hangcha, astfel încât portofoliul de produse poate acoperi absolut toate segmentele pieței. În plus, prin rețeaua proprie de nouă centre de service Util SPC poate asigura operațiuni de mentenanță și service în cele mai bune condiții absolut oriunde în România.

În acest moment piața de utilaje și echipamente de intralogistică (piața echipamentelor de manipulat mărfuri) din România este estimată la circa 700 milioane RON, fără segmentul utilajelor second hand. Pentru 2020 se așteaptă un ușor recul față de 2019 din cauza problemelor economice generate de pandemia de coronavirus, dar în mod normal piața va reveni pe creștere în anul 2021. Principalii competitori de pe această piață sunt trei companii multinaționale puternice: Jungheinrich, Toyota MH și Still MH în timp ce dintre companiile cu capital autohton se remarcă Vectra Eurolift și, desigur, Util SPC. Pentru Util SPC este prima experiență de acest fel de parteneriat cu o bancă, reușind astfel să ofere un serviciu similar cu alte oferte de același tip din portofoliul competitorilor cu capital străin, care sunt în mod tradițional mult mai competitivi față de companiile românești.

Portofoliul de produse al Util SPC poate fi studiat de toți cei interesați pe siturile proprii UtilSPC.ro și Util123.ro (magazin online). Pentru mai multe amănunte doritorii pot lua legătura cu:

  • Ionuț Focariu, director de vânzări Muntenia și Dobrogea;
  • tel 024 621 0610;
  • email: info@utilspc.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de andamira
Arata mai multe articole din categoria Afaceri
Comentariile sunt inchise.

Citeste si...

Ventsys a adăugat în portofoliul de produse gama de aparate de aer conditionat Daikin

Unul dintre cei mai cunoscuți distribuitori de tehnică și echipamente HVAC din București, …