Acasa Toate categoriile Stailer îți asigură momentul de relaxare pe care îl meriți la salonul dorit

Stailer îți asigură momentul de relaxare pe care îl meriți la salonul dorit

Starea ta emoțională și psihică joacă un rol esențial. De aceea, este important să îți menții optimismul și zâmbetul de buze, la fiecare pas. Cum faci asta? Prin momentele de relaxare și micile gesturi pe care ți le dedici ție, precum felul de mâncare preferat comandat și savurat în timp ce vizionezi filmul preferat, un masaj relaxant sau o schimbare de look reușită.

Cu siguranță ai râvnit de multe ori la un moment de răsfăț la salon, însă știind cât de greu găsești un specialist pe mâinile căruia te poți lăsa și cât de mult durează până găsești un loc liber, ai ales să amâni rezervarea. Acum, însă, dacă ești în căutarea unui loc liber la un salon coafura Bucuresti, Cluj, Sibiu sau oricare din cele mai mari orașe, alege să te programezi prin Stailer.

Ce este Stailer?

Stailer – ajutorul de nădejde la care poți apela de fiecare dată când ai nevoie de un moment de relaxare la salon. Indiferent de tipul de serviciu pentru care optezi – tuns, vopsit, manichiură, tratament facial, masaj, epilat, make-up, platforma Stailer te scapă de stresul provocat de procesul clasic prin care trebuia să treci de fiecare dată când trebuia să te programezi la salon.

Nu trebuie să îți mai faci griji în privința programării. Vezi pe aplicatia Stailer cât de ușor îți poți rezerva un loc la salon. Tot ce trebuie să faci este să alegi locația, tipul de serviciu, ora și data, iar platforma îți va genera o listă cu saloanele disponibile și informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizia potrivită ție.

Stailer îți oferă transparență

Platforma Stailer îți permite să alegi în funcție de propriile criterii de decizie. Astfel, după ce ai selectat filtrele, alături de lista saloanelor, ai la dispoziție adresa lor pentru a-l alege pe cel care este mai apropiat de tine. Totodată poți vizualiza pozele din interiorul acestora, astfel încât să îl alegi pe cel în cadrul căruia crezi că te vei simți mai confortabil.

Aplicația îți afișează și durata estimată serviciului ales de tine la fiecare salon, pentru a-ți putea organiza agenda cât mai eficient. În plus, pentru a fi evitate momentele neplăcute cauzate de suprataxarea unui serviciu de înfrumusețare, Stailer îți arată prețurile înainte de a face programarea. Prin urmare, poți alege salonul și în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Alte beneficii de care te bucuri prin intermediul aplicației Stailer

Cu siguranță ai auzit de situațiile neplăcute cauzate de lookul mai puțin reușit pe care l-a obținut o cunoștință sau poate chiar tu ai trecut prin asta în urma unei programări la salon. Din cauza acestui fapt, se întâmplă să ajungi la concluzia că ai dat banii degeaba și ajungi să renunți la anumite servicii precum make-up-ul sau coafura.

Pentru a evita aceste surprize nedorite, pe Stailer poți vizualiza recenziile lăsate de clienții care au trecut pragul saloanelor. Prin urmare, vei ști care sunt locațiile pe care trebuie să le eviți. Mai mult, platforma îți pune la dispoziție un catalog cu rezultatele pe care o mare parte din profesioniștii de pe Stailer le-au obținut. Aceste fotografii pot să te ajute în luarea unei decizii și te pot inspira deopotrivă.

Descarcă gratuit aplicația Stailer și programează-te în doar câteva minute la salonul potrivit ție. Platforma îți oferă toate informațiile necesare și te poate anunța din timp, printr-un mesaj, de programarea făcută. 

Contact: support@stailer.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Fii un designer interior pentru casa ta impreuna cu ajutorul expertilor de la Mobilux Home

Stim ca este grozav sa organizezi interiorul locuintei tale conform noilor standarde, cu n…