Acasa Comunicate de presa Afaceri SFA și integrare ERP pentru afacerea ta cu Optimall by AROBS

SFA și integrare ERP pentru afacerea ta cu Optimall by AROBS


Producătorii și distribuitorii din industrii precum distribuție alimente, băuturi, produse nealimentare, materiale de construcții și nu numai, utilizează soluții de automatizare a vânzărilor pentru a asigura servicii de calitate colaboratorilor lor. Există soluții software atât pentru vânzările directe (SFA), cât și pentru vânzările online (integrare ERP), acestea fiind un real ajutor în desfășurarea activităților comerciale.

Industriile aflate în plină expansiune se confruntă deseori cu volume mari de date despre produse, prețuri și clienți, odată ce vânzările sunt în creștere. De aceea, specialiștii în software development dezvoltă soluții care să faciliteze comunicarea datelor între departamente, îmbunătățind semnificativ și flow-ul vânzărilor B2B și B2C.

Optimall by AROBS dezvoltă soluții de automatizare a vânzărilor de peste 18 ani, având o experiență vastă în implementarea soluțiilor în industrii variate. Printre cele mai importante soluții din portofoliul diviziei se află Optimall SFA dedicată agenților de vânzări, respectiv Optimall ConnectoR, serviciu dedicat magazinului online. Mai jos vei afla beneficiile fiecăreia dintre soluțiile menționate.

Optimall SFA mărește productivitatea echipelor de vânzări

Un soft de automatizare a vânzărilor este dedicat automatizării proceselor de vânzare și distribuție, fiind implicate trei elemente care permit funcționarea SFA. În primul rând, există o aplicație back-office  prin intermediul căreia pot fi gestionate terminalele mobile ale agenților de vânzări. Apoi, cel de-al doilea element este aplicația mobilă utilizată de către agenții de vânzări. Cele două elemente sunt interfațate cu sistemul de gestiune și contabilitate (ERP), preluând datele despre comenzi, clienți, rute de livrare etc.

SFA permite planificarea din aplicația back-office a rutelor pentru vizitele pe care trebuie să le efectueze agenții de vânzări în fiecare zi. Aceștia au acces în timp real la date despre vizite direct de pe un smartphone și, la rândul lor, introduc date despre vizitele efectuate la clienți, comenzi și încasările efectuate, datele fiind accesibile din aplicația back-office. În plus, module precum catalog, articole, promoții și încasări permit gestionarea eficientă a produselor existente, astfel încât agenții să transmită clienților informații actualizate pentru efectuarea comenzilor.

Datele din magazinul online, mereu actualizate cu Optimall ConnectoR

E-commerce-ul este tot mai utilizat de către consumatori, tehnologia luând amploare nu doar în vânzările business to consumer, ci și business to business. Magazinele online sunt utile și în parteneriatele dintre companii datorită oportunității pe care o oferă colaboratorilor: aceștia pot vedea de la distanță ofertele și pot plasa comenzi rapid, alegând produsele necesare indiferent de momentul zilei.

Un serviciu de integrare ERP aduce beneficii vânzărilor online, indiferent de industrie, pentru că face legătura între sistemul de gestiune și magazinul online. Optimall ConnectoR preia datele despre produse și prețuri, acestea fiind actualizate pe platforma de e-commerce în mod automat. De asemenea, la plasarea unei comenzi, datele clientului și detaliile despre comandă ajung și ele direct în ERP. Astfel, comenzile pot fi procesate mai rapid, iar informațiile sunt mereu actualizate.

E timpul ca și tu să îți duci afacerea la un nou nivel prin digitalizare! Prin automatizarea vânzărilor reduci erorile de procesare și timpul petrecut cu realizarea taskurilor repetitive. Pentru o ofertă personalizată, apelează la specialiștii Optimall by AROBS! Vei găsi soluții dedicate obiectivelor de dezvoltare a afacerii tale pe termen lung și vei mări productivitatea activităților din organizație!

Nr. de tel: 0264 202 118

E-mail: optimall@arobs.com

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Întreținerea corespunzătoare a utilajelor din industria construcțiilor: cheia eficienței și siguranței

Cum să întreții adecvat utilajele din cadrul industriei construcțiilor? Industria construc…