Acasa Comunicate de presa Solicita ajutorul la birou de traduceri Bucuresti Inova pentru documentele tale!

Solicita ajutorul la birou de traduceri Bucuresti Inova pentru documentele tale!

Traducerile sunt necesare intr-o multime de situatii si este foarte importanta modalitatea in care acestea sunt realizate. Fie ca vorbim despre traduceri autorizate, legalizate sau specializate, in oricare dintre aceste situatii este nevoie de un traducator cu experienta si autorizat. In functie de necesitatile tale, locul unde sunt necesare traducerile, cat si de tipul lor, iti recomandam sa soliciti ajutorul unui birou specializat.

La birou de traduceri Bucuresti Inova ai la dispozitie mai multe servicii eficiente pentru persoanele fizice si juridice. Poti solicita inclusiv traduceri pentru companii, apostile sau interpretariat. Atat clientii romani, cat si cei straini pot beneficia de serviciile acestui birou specializat.

Exista o multime de acte sau note ce trebuie traduse in mod autorizat si legalizat, pentru a fi acceptate in anumite institutii. O traducere realizata de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei se dovedeste prin mentiunea de la finalul traducerii a incheierii de certificare, mentionandu-se ca traducerea s-a realizat fara a se omite continutul traducerii si prin aplicarea stampilei de traducator. Traducerile autorizate sunt cele de tipul actelor bancare, actelor de studii, contractelor pentru societate, acte auto, adeverinte, acte de salariat, cat si multe alte documente. In alte situatii, se solicita suplimentar si legalizarea notariala – proces pe care il ai de asemenea la dispozitie la biroul de traduceri Inova.

Traducerile legalizate au in vedere programe analitice, acte de studii, acte de stare civila, diplome si suplimente la acestea, adeverinte si asa mai departe. Biroul Inova realizeaza cu succes traduceri autorizate si legalizate, in timp util, in peste 30 de limbi straine. Tot in cadrul companiei poti solicita serviciul de interpretariat, apostile si supralegalizari. Actele corespunzatoare acestora sunt listate pe site in sectiunea aferenta.

Servicii de traduceri specializate

Biroul Inova este unul complex din punct de vedere al traducerilor. Traducatorii specializati si autorizati au capacitatea de a solutiona cererile rapid, in peste 30 de limbi straine. In functie de volumul de traduceri, poti beneficia in timp scurt de traducerea de care ai nevoie. In ceea ce priveste traducerile specializate, acestea sunt de mai multe tipuri si cuprind documente diferite.

Traducerile specializate pot fi juridice, tehnice, medicale si farmaceutice, IT, economice sau literare. Fiecare dintre acestea cuprinde un alt tip de documente, pentru ca traducerea sa fie realizata in bune conditii. La traducerile medicale si farmaceutice, compania colaboreaza doar cu traducatori care dispun de studii medicale, astfel incat traducerea sa fie eficienta si corecta din toate punctele de vedere.

Traduceri pentru companii romanesti si internationale

In cadrul biroului Inova te bucuri de o multime de servicii, printre care se numara traducerile pentru companii romanesti si internationale. Acestea se realizeaza in termenele stabilite, prompt si foarte eficient. Toate domeniile de specialitate de mai sus sunt incluse in aceste traduceri, asadar daca dispui de o astfel de companie si vrei ca totul sa se realizeze in timp util, biroul Inova te asteapta!

Poti cere o cotatie de pret pe site ori poti discuta la numarul de telefon sau la adresa office@servicii-traduceri.ro.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Aparatură de laborator și echipamente corespunzătoare pentru o funcționare corectă a dispozitivelor

Aparatura de laborator este, probabil, una dintre cele mai importante componente ale unei …