Acasa Comunicate de presa Afaceri Snick Ambalaje, aliatul companiei tale in lupta pentru un mediu mai curat

Snick Ambalaje, aliatul companiei tale in lupta pentru un mediu mai curat

Nu cu mult timp in urma s-a votat legea retragerii de pe piata de consum a ambalajelor din plastic care se descompun foarte greu si polueaza mediul inconjurator.

Compania Snick Ambalaje a inteles foarte bine acest lucru si a renuntat la majoritatea ambalajelor din plastic, concentrandu-se pe gasirea unor variante de inlocuire a acestora.

Astfel cei de la Snick au introdus variante eco-friendly confectionate din hartie si carton care au o gama larga de folosire in industria HoReCa.

Ambalaje biodegradabile din frunze de palmier

In incercarea de a gasi consumabile care sa nu dauneze mediului inconjurator, profesionistii de la Snick Ambalaje au cautat si au gasit variante biodegradabile la ambalajele de unica folosinta. Astfel ei au gasit o intrebuintare frunzelor de palmier care, in mod normal sunt aruncate.

Frunzele de palmier au fost supuse unui proces de prelucrare si in urma acestuia au fost transformate in ambalaje de unica folosinta compostabile.

Ambalajele rezultate se caracterizeaza prin stabilitate, nefiind in pericol ca produsele ambalate in ele sa se rastoarne sau amestece. Ele au fost testate in prealabil pentru a se potrivi industriei alimentare.

Acestea nu contin poluanti agresivi, se descompun foarte repede si pot fi aruncate in cosul destinat pentru compost.

Este suficient sa fie rupte in cateva bucati si apoi aruncate in cosul pentru compost. Astfel ele se vor integra mai rapid in circuitul descompunerii.

Caserole biodegradabile din trestie de zahar

O alta inovatie a celor de la Snick Ambalaje in domeniul ambalajelor biodegradabile o reprezinta crearea unor caserole biodegradabile din trestie de zahar. Caserolele sunt printre cele mai intrebuintate in industria HoReCa.

Așadar prin fabricarea lor din trestie de zahar si prin atasarea unui capac care sa protejeze continutul acestea au devenit rapid ambalajele preferate din comenzile clientilor.

Mai au si proprietatea ca rezista la temperaturi cuprinse intre minus 18 grade Celsius si pana la plus 150 de grade Celsius.

Articolul poate fi gasit la categoria noutatile anului in curs si poate fi, la cerere, personalizat.

Pentru doritori se poate achizitiona o sacosa cu mostre, inainte de cumpararea propriu-zisa a ambalajelor.

Mai multe detalii pe site-ul firmei.

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Bobomoda, un magazin online mereu la moda

Intotdeauna femeile vor avea nevoie de un loc doar al lor unde sa isi faca cumparaturile i…