Acasa Toate categoriile Sfaturi in alegerea manerelor de mobila

Sfaturi in alegerea manerelor de mobila

Este ușor să treceți cu vederea mânerele dulapului atunci când vă remodelați bucătăria sau construiți o casă nouă. La urma urmei, aceste accesorii sunt destul de mici, ușor de instalat și nu costă la fel de mult, să zicem, ca un frigider sau ca dulapurile noi. Cu toate acestea, mânerele dulapului și rudele lor apropiate, butoanele de dulap, pot face o diferență mare în aspectul și utilitatea bucătăriei Dumneavoastra. Folosiți manerele dulapului de zeci de ori pe zi, iar în timp ce sistemul balamalelor nu este foarte vizibil, mânerele dulapului de bucătărie de înaltă calitate pot adăuga un plus de eleganta sau distrage aspectul bucătăriei., în funcție de cât de atent alegeți dulapul Dumneavoastra. de bucătărie butoane și mânere. Citiți mai jos pentru informații despre cum să alegeți mânerele dulapurilor care vă vor ajuta să dați bucătăriei aspectul dorit.

Butoanele dulapului de bucătărie sunt rotunde, adesea oferă bucătăriei un aspect primitor, în stilul casei, care funcționează în special în bucătăriile cu tematică fie rustica sau moderna. Mânerele dulapului de bucătărie și sertarele dulapului de bucătărie, pe de altă parte, pot oferi bucătăriei un aspect mai sofisticat sau mai elegant. Totuși, aceste distincții sunt destul de evidente și puteți găsi o mulțime de mânere de dulap rustice de bucătărie, precum și butoane sofisticate pentru dulapuri de bucătărie moderne, dacă doriți.

Cand amenajati bucataria veți dori să alegeți butoanele și menerele care să se potrivească sau să completeze decorul bucătăriei. Dacă bucătăria Dumneavoastra. are un aspect modern, luați în considerare alegerea unui mâner al dulapului care are unghiuri și un design foarte simplu sau un buton pătrat. Rețineți că puteți găsi butoane și menere într-o serie de modele diferite, astfel încât dacă aveți o bucătărie cu tematică toscană, puteți găsi butoane pentru dulapuri de bucătărie moderne, iar dacă aveți o bucătărie rustică, puteți găsi dulap de bucătărie mânere din fier forjat sau antichizat..

După ce știți ce fel de mânere sau butoane  doriți pentru dulap și ce fel de design doriți, veți dori să alegeți un material și un finisaj de calitate. Butoanele și mânerele dulapului vin într-o varietate de materiale, de la plastic ieftin la alamă lustruită de înaltă calitate. De regulă, mânerele dulapului din nichel sau din oțel inoxidabil dau de obicei un aspect mai modern și mai sofisticat unei bucătării, în timp ce mânerele din bronz și alamă deseori proiectează un aspect antic sau rustic. Majoritatea materialelor vin în diferite finisaje, de la lucioase lucioase până la finisaje antice închise, așa că sigur veti putea găsi ceva care să se potrivească cu decorul bucătăriei tale.

Cele mai importante două caracteristici de luare a deciziilor se referă la orice mânere de cabinet este funcția și designul pentru care ne plac mânerele sau butoanele. Cu toate acestea, știm cu toții că o bucătărie este un loc care este mai predispus la mizerie, deoarece toate gătitul și prăjirea au loc acolo. Așadar, pentru a îmbunătăți durata de viață a unui dulap de bucătărie, este obligatoriu să le protejati de mizerie și să le curățați zilnic. În mod similar, știm cu toții că dulapurile din diferitele noastre părți ale casei dau un aspect uimitor aspectului general al unei case și se expun cu mâinile noastre de multe ori într-o zi.

Detalii pe www.protege.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Flavius Noja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Pentru eleganta in casa alege fronturile din lemn masiv

Toti stim ca multa lume vrea si isi doreste o mobila de calitate in bucatarie si in casa, …