Acasa Comunicate de presa Sanatate Rolul pe care il are o saltea antiescare in confortul si starea de sanatate a bolnavilor imobilizati la pat

Rolul pe care il are o saltea antiescare in confortul si starea de sanatate a bolnavilor imobilizati la pat

Din pacate, unele accidente nu pot fi evitate, iar persoanele care sunt imobilizate la pat cunosc cel mai bine acest lucru. Pentru persoanele care isi petrec cea mai mare parte din zi in pat, o saltea antiescare este mai mult decat un moft, este o necesitate pentru a-si spori starea de confort si pentru a-si proteja sanatatea.

Starea de sanatate este foarte importanta, iar lipsa unei astfel de saltele pentru persoanele imobilizate la pat sunt supuse aparitiei ranilor si escareor de decubit care pot provoca chiar moartea. Daca in familie exista un caz in care o persoana apropiata este imobilizata la pat e o perioada mai scurta sau mai lunga de timp, o saltea speciala confera mai mult confort, siguranta si de ce nu, poate chiar si o recuperare mult mai rapida si mai usoara.

Ce sunt escarele si de ce este necesara o saltea antiescare pentru bolnavii imobilizati la pat?

Escarele de decubit sau ulcerele de presiune sunt leziuni profunde ale pielii si ale tesuturilor care sunt cauzate de un aport al sangelui intr-o anumita zona a corpului care nu este optim. Pentru ca nu exista limita de varsta care sa determine aparitia acestor escare, pentru ca accidentele pot lua prin surprindere pe oricine, saltelele antiescare pot fi necesare oricui si in orice conditii.

Fie ca sunt folosite in azile, in centre de recuperare, in spitale sau acasa, saltelele antiescare sunt dispozitive ortopedice necesare, ce pot fi comandate din oferta magazinului online https://www.magazinulortopedic.ro. In acelasi magazin pot fi gasite alte dispozitive importante in acest sens, de la fotoliul rulant la un cadru ortopedic, de la celebrul baston pana la scaunul cu rotile.

Saltea antiescare | Cadru ortopedic | MagazinulOrtopedic.ro

saltea antiescare

Pentru ca imobilizarea prelungita in pat este principala cauza a aparitiei escarelor, o saltea antiescare ce distribuie greutatea in mod oportun pe toata suprafata si reduce presiunea de pe diferite puncte ale corpului este mai mult decat un moft, este o necesitate.

Cei care se gandesc la faptul ca un astfel de produs poate sa nu fie accesibil din punct de vedere al pretului trebuie sa reconsidere aceasta alegere si sa consulte oferta de pret din cadrul magazinului online, avand in vedere faptul ca investitia va fi una de lunga durata si in sanatatea si confortul utilizatorilor.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum poti preveni aparitia paradontozei

Parodontoza, cunoscută și sub numele de boală parodontală, este o afecțiune inflamatorie a…