Acasa Comunicate de presa Remodelare corporala fara durere – Vezi procedurile

Remodelare corporala fara durere – Vezi procedurile

0
0

Remodelarea corporala este un domeniu in crestere in randul celor care isi doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic fara a apela la proceduri chirurgicale invazive. In ultimii ani, cercetarile si inovatiile in tehnologia medicala au condus la dezvoltarea unor proceduri non-invazive eficiente pentru remodelarea corporala. Aceste proceduri ofera solutii mai putin dureroase, mai putin invazive si cu timpi de recuperare mai scurti in comparatie cu interventiile chirurgicale traditionale.

Tehnici Non-Invazive Comune pentru Remodelarea Corporala:

Criolipoliza (CoolSculpting):

Criolipoliza este o tehnica non-invaziva care foloseste temperaturi reci pentru a ingheta si a distruge celulele adipoase (grasimea). Procedura se bazeaza pe principiul ca celulele adipoase sunt mai sensibile la frig decat alte tesuturi. In timpul tratamentului, un dispozitiv special este aplicat pe zona tinta, iar grasimea este expusa la temperaturi scazute pentru o anumita perioada de timp. Celulele grase sunt apoi eliminate natural din corp in urmatoarele saptamani.

Laserlipoliza:

Laserlipoliza utilizeaza energie laser pentru a topi si a distruge stratul de grasime subcutanata. Procedura este efectuata prin intermediul unui dispozitiv cu laser care este introdus sub piele printr-o mica incizie. Laserul tinteste celulele adipoase, fara a afecta tesuturile inconjuratoare. Avantajele acestei tehnici includ un timp redus de recuperare si un disconfort minim.

Fysiogand

Ultrasunete focalizate (Ultherapy):

Ultherapy utilizeaza ultrasunete focalizate pentru a stimula productia de colagen si elastina in straturile profunde ale pielii. Procedura este eficienta in strangerea pielii si in reducerea aspectului flasc al corpului. Ultherapy poate fi utilizata pentru a trata diverse zone, inclusiv abdomenul, coapsele, bratele si gatul.

Radiofrecventa:

Tehnologia radiofrecventei utilizeaza unde radio pentru a incalzi stratul de grasime subcutanata si pentru a stimula contractia tesutului. Acest lucru ajuta la reducerea aspectului de celulita, imbunatatind in acelasi timp fermitatea si tonicitatea pielii.

Tratamente cu unde de soc:

Undele de soc sunt utilizate pentru a sparge depozitele de grasime si pentru a imbunatati circulatia sangelui in zonele tratate. Acest lucru poate duce la reducerea aspectului de celulita si la imbunatatirea texturii pielii.

Terapie cu injectii (ex. Kybella):

Unele proceduri non-invazive implica utilizarea de injectii pentru a distruge celulele grase. De exemplu, Kybella este un tratament injectabil care contine acid dezoxicolic, care ajuta la distrugerea celulelor grase din zona submentoniera (barbie dubla).

Avantaje ale Procedurilor Non-Invazive de Remodelare Corporala:

  1. Fara timp de recuperare prelungit: Deoarece aceste proceduri sunt non-invazive, timpul de recuperare este mult mai scurt in comparatie cu interventiile chirurgicale.
  2. Fara cicatrici vizibile: Procedurile non-invazive nu implica incizii sau suturi, astfel ca riscul de a ramane cu cicatrici este minim.
    Confort si siguranta: Aceste proceduri sunt relativ confortabile si sigure, cu risc redus de complicatii si efecte secundare grave.

Procedurile non-invazive de remodelare corporala ofera o alternativa eficienta si sigura la interventiile chirurgicale pentru cei care isi doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic. Cu tehnologii inovatoare si avansate, aceste tratamente pot ajuta la obtinerea unui aspect mai tonifiat, mai ferm si mai conturat al corpului, fara a fi nevoie de perioade lungi de recuperare sau de riscuri asociate cu interventiile chirurgicale. Este intotdeauna recomandat sa consulti un medic sau un specialist inainte de a opta pentru o procedura de remodelare corporala pentru a discuta optiunile si a stabili cea mai potrivita abordare in functie de nevoile si obiectivele tale individuale.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorarea Avansata pentru Sanatatea Ta: Computer Tomograf la Clinica Romgermed

In lumea moderna a medicinei, tehnologia avansata devine din ce in ce mai cruciala pentru …