Acasa Comunicate de presa Sanatate Fysiogand ofera cele mai bune metode de remodelare corporala

Fysiogand ofera cele mai bune metode de remodelare corporala

0
0

Ce este aceasta remodelare corporala

Remodelare corporala consta in modelarea/sculptarea uneia sau mai multor zone ale corpului prin indepartarea excesului de tesut adipos (grasime) si imperfectiuni (in functie de zona), precum si plastifierea muschilor si restabilirea fermitatii pielii.

Acest proces incepe cu un stil de viata sanatos (dieta adecvata, somn adecvat, exercitii Fysiogand ofera cele mai bune metode de remodelare corporalafizice si utilizarea suplimentelor alimentare speciale) si, atunci cand metodele de mai sus nu sunt suficiente, este necesar sa se adopte ingrijirea corpului de catre personal specializat pentru ca satisfac nevoile pacientului.

remodelare corporala

In clinicile estetice medicale precum clinca Fysiogand din Bucuresti,  terapia de remodelare corporala a devenit o cerinta din ce in ce mai frecventa. Aceste clinici rezolva unele dintre cele mai frecvente probleme din corpul uman: tesutul adipos excesiv, celulita si pielea libera. Aceasta problema a pielii apare adesea din mai multe cauze, una dintre ele fiind un stil de viata neechilibrat.

Merita sa ne amintim ca aceste metode de remodelare corporala vor obtine cele mai bune rezultate daca pacientii dvs. stabilesc si mentin un stil de viata sanatos bazat pe o dieta echilibrata si exercitii fizice, asa cum am mentionat in randurile de mai sus.

Ce este criolioliza? Procedura este populara la Fysiogand!

Conceptul de modelare a corpului prin tratament local si pierderea in greutate prin lipoliza la temperatura scazuta a fost la mare cautare in 2020: aceasta este cea mai recenta inovatie in modelarea non-invaziva si non-chirurgicala a corpului. Diferenta dintre aceasta noua tehnologie si metoda traditionala de criolipoliza este:

-Dupa racirea tesutului adipos la -11 ° C, circumferinta este redusa cu 7-8 cm

-Timpul de tratament este de 50 sau 70 de minute

-Complet adecvat pentru toate categoriile de varsta, indiferent de sex

– Congelarea profunda a celulelor adipoase printr-un sistem de racire la 360 °

-Tratarea simultana a 4 zone

Hai si tu la Fysiogand sa te convingi de eficienta procedurilor de remodelare corporala! Intra pe site pentru mai multe detalii si date disponibile pentru programare!

  • Remodelare corporala fara durere – Vezi procedurile

    Remodelarea corporala este un domeniu in crestere in randul celor care isi doresc sa isi i…
Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorarea Avansata pentru Sanatatea Ta: Computer Tomograf la Clinica Romgermed

In lumea moderna a medicinei, tehnologia avansata devine din ce in ce mai cruciala pentru …