Acasa Comunicate de presa Afaceri Proiect finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma CAMIRA EVENTS & TRAVEL S.R.L.

Proiect finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma CAMIRA EVENTS & TRAVEL S.R.L.

06.07.2021

Proiect finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma CAMIRA EVENTS & TRAVEL S.R.L.

CAMIRA EVENTS & TRAVELS.R.L. anunțăfinalizarea proiectului cu titlul ”Grant” proiect  nr RUE 456 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 08.01.2021

Obiectivul proiectului îlreprezintă sprijinirea sprijinirea societatii prin ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținereaactivității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 834.813,75 (valoarea totala) din care : 725.925,00 lei grant si 108.888,75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din FondulEuropean de Dezvoltare Regionalaprin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Date de Contact CAMIRA EVENTS & TRAVEL S.R.L.  România, Bucureşti, strada Strada av. Popişteanu, nr. 54A,EXPO BUSINESS PARK, CLĂDIREA 2, BIROU 214 RESCO-WORK10, Etaj 2

Persoană de contact:

Nume, prenume DOINA-CAMELIA OLTEANU

Email camelia.petrus@gmail.com

Telefon 0720395212

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Claudia Banu
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Citeste si...

Esti mamica? Descopera 4 moduri in care esarfele fac jocurile si invatarea mai distractive!

Jocul cu esarfele este o modalitate extrem de simpla de a te distra cu micutul tau, dar si…