Acasa Comunicate de presa Fashion Prin ce se remarca haina de dama din blana de nurca sau vizon?

Prin ce se remarca haina de dama din blana de nurca sau vizon?

Femeile care doresc sa investeasca intr-o haina de blana dama de buna calitate trebuie sa isi indrepte atentia catre hainele de nurca sau de vizon.

Acestea sunt cele mai cautate piese vestimentare la momentul actual, atat de catre doamnele din inalta societate, cat si de catre femeile cochete si elegante care mizeaza pe confort in perioada iernii.

Caracteristici haina de blana dama din blana de vizon sau de nurca

Blana de nurca sau de vizon este cea mai luxoasa si de buna calitate. Aceste animalute dau blanuri foarte pretioase si preferate de femeile din intreaga lume.

  • Blana de vizon

Vizonul creste in America de Nord in mediul sau natural, are blana inchisa la culoare, aproape neagra, cu firul de par lucios si fin. Vizonul crescut in crescatorii are blana mai subtire decat cel care traieste in mediul natural. Exista zeci de ferme de vizoni in intreaga lume, crescuti special pentru fabricarea blanurilor.

Vizonul este considerat o specie invaziva in America de Sud, inmultindu-se peste masura in detrimentul speciilor locale. Haina de vizon poate fi considerata o investitie, deoarece este scumpa, luxoasa, eleganta si se poate lasa mostenire, pentru ca este foarte rezistenta in timp.

  • Blana de nurca

Nurca, pe de alta parte, este o specie pe cale de disparitie, mai ales nurca ruseasca, salbatica. Hainele de blana care se comercializeaza in ziua de azi provin de la animale crescute in crescatorii. Aceasta blana este mai subtire si mai deschisa la culoare decat cea a vizonului, producatorii de blanuri sustinand chiar mutatiile de culoare si vopsirea blanii de nurca.

Haine blana naturala | Haina de blana dama | CarolinaDesign.ro

haina de blana dama

Desi blana de vizon se confunda adesea cu cea de nurca, orice cunoscator care a pipait macar o data o blana de vizon si una de nurca, poate face diferenta sustin specialistii de la www.carolinadesign.ro. Aspectul unei haine blana naturala de vizon este mai lucios si mai plin, in timp ce nurca este putin mai diafana.

In plus, blana femelei de vizon este mai pufoasa si mai subtire, din care se fac haine de blana de lux, de seara, foarte scumpe, in timp ce blana masculului de vizon este mai aspra, iar haina este mai grea si costa mai putin.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Fashion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Proteza pe implant vs. proteza mobila – avantaje si dezavantaje

Indiferent ca aleg proteza pe implant sau proteza mobila, pacientii care sufera de edentat…