Acasa Comunicate de presa Afaceri PR2Advertising vine cu un design nou, dar si cu noi oferte

PR2Advertising vine cu un design nou, dar si cu noi oferte

Intra pe PR2Advertising.ro si descopera noua fata a platformei de comunicate de presa, noutati si oferte avantajoase la pachetele pentru postarea de articole si comunicate. 

Pe langa un design nou, platforma iti ofera si materiale utile, informative, articole si ghiduri care te vor ajuta sa scrii articole si comunicate de presa optimizate pentru motoarele de cautare. 

In plus, pe site vei gasi si oferte pentru servicii de redactare si SEO, pe care le oferim prin partenerii nostri, dar si pachete care includ mai multe platforme de comunicate de presa. 

Pachete de postare articole si comunicate de presa

PR2Advertising adauga inca doua site-uri pentru a completa oferta pentru postarea de comunicate si pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a obtine link-uri la preturi avantajoase pe mai multe site-uri. 

Astfel, alaturi de PR2Advertising.ro oferta va contine inca doua platforme pentru publicarea de articole si comunicate: Comunicare-online.ro si Comunicate-PR.ro

Pentru reusita campaniilor tale de comunicare si SEO, achizitioneaza un abonament si incepe sa postezi comunicate de presa chiar acum. 

Vezi mai multe detalii aici.

Ce beneficii aduc site-urile de comunicate de presa

Comunicatele de presa aduc numeroase avantaje in promovarea unui brand sau website. Publicand comunicate de presa pe diferite site-uri poti avea parte de cresterea traficului pe site, crearea unei conexiuni intre brand si public, link-uri de calitate si gasirea unor noi potentiali clienti. 

Comunicatele de presa sunt solutii optime si ieftine in promovarea unui produs sau serviciu, intrucat cu ajutorul acestora vei reusi sa iti faci cunoscut brandul in randul unui numar mare de utilizatori.

Tine legatura cu publicul tau, comunica mai mult si obtine mai mult din campaniile tale de SEO.

Intra pe PR2Advertising.ro pentru a vedea toate ofertele si contacteaza-ne pentru oferte personalizate si pentru alte detalii.

Despre PR2Advertising.ro

PR2Advertising.ro este un site de comunicate de presa care, incepand din anul 2011, si-a propus sa sprijine companiile in procesul comunicarii si sa aduca brandurile, produsele si serviciile mai aproape de target. 

Suntem constienti ca promovarea si comunicarea sunt procese importante in construirea imaginii unui brand si se reflecta in mod direct in succesul pe care acestea le au pe piata. Tocmai de aceea, sub sloganul „stay in touch with your target”, PR2Advertising.ro isi propune sa faciliteze comunicarea companiilor cu targetul vizat si sa obtina rezultate mai bune pentru campaniile de SEO.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Claudia Silvestru
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Fii vigilent la volan! Află care sunt cele mai comune delicte rutiere ce îți pot afecta statutul juridic!

Pentru siguranța pe drumurile publice este esențială monitorizarea comportamentului conduc…