Acasa Comunicate de presa Pilote calduroase pentru iarna și perne confortabile pentru un somn odihnitor găsiți la CONELTEX

Pilote calduroase pentru iarna și perne confortabile pentru un somn odihnitor găsiți la CONELTEX

Sezonul rece s-a instalat treptat, treptat în casele tuturor, iar hainele și accesoriile groase au revenit iarăși în garderoba noastră. De fapt și de drept, trecerea bruscă la temperaturi mai scăzute ne-a forțat să scoatem păturile și așternuturile groase de la naftalină și să ne adaptăm situației. Adevărul este că această schimbare vine și cu un bun prilej de a face un update la tot ce ține de așternuturi și accesorii folositoare patului. CONELTEX vă pune la dispoziție perne și pilote calduroase pentru iarna, din materiale de calitate și moi la atingere perfecte pentru acest sezon ce se anunță a fi destul de răcoros.

Microfibra moale – un material ce nu trebuie să lipsească din componența pilotei tale

Fiindcă este un material foarte des întâlnit în componența hainelor, dar și a lenjeriilor de pat, aceasta nu trebuie să lipsească din pilota dumneavoastră nouă. La CONELTEX puteți alege dintr-o gamă variată de pilote, cu diverse modele și diferite mărimi.

De exemplu, o pilotă 4 anotimpuri, poate fi utilizată atât iarna, cât și vara. Având un set care conține două pilote, trecerea la sezonul rece se poate face mai ușor. Puteți utiliza pilota subțire pentru sezonul cald, iar odată cu venirea temperaturilor scăzute, o puteți îmbina cu cealaltă, rezultând astfel o pilotă mai groasă pentru nopțile reci ce urmează să apară. În acest fel economisiți și banii în plus pe care i-ați fi putut da pe o pilotă de iarnă.

În timpurile actuale, când se anunță costuri mai mari la energie și facturi ce insuflă oamenilor o stare de spaimă, metodele de încălzire trebuie să fie unele eficiente. Pe durata nopții, când temperaturile scad drastic, o pilotă de calitate poate face diferența între un somn liniștit, călduros și un somn zbuciumat, când tot trebuie să vă treziți și să căutați încă o pătură cu care să vă acoperiți.

Pilote calduroase pentru iarna ce păstrează căldura și se spală ușor

Bineînțeles că design-ul unei pilote este și el important. Mai degrabă veți opta pentru o pilotă ce se spală ușor și a cărei umplutură rămâne la locul ei pe toată durata spălării. Modelul rombului pe care o au aceste pilote păstrează forma intactă și nu permite deplasarea umpluturii așa ușor.

Puteți opta pentru pilote calduroase pentru iarna destinate paturilor duble sau paturilor individuale. Aceste aspecte le veți lua dumneavoastră atunci când vă veți decide să accesați site-ul Coneltex.ro și veți alege pilota potrivită. Imagini cu acestea și detalii în plus puteți vedea tot acolo.

Prețurile sunt avantajoase, că tot am reamintit de facturi și faptul că acestea vor avea un cost suplimentar în viitor. În plus de asta, pe CONELTEX găsiți reduceri constante la diferite seturi formate din pilote și perne.

Veți avea multiple avantaje dacă alegeți CONELTEX ca furnizor de încredere pentru accesorizarea patului și pentru echiparea lui de iarnă. Transportul este gratuit de fiecare dată. În plus puteți efectua comenzi online pentru a economisi totodată timp. Este simplu și ușor, iar comanda dumneavoastră nu va întârzia să apară.

Contact:

0735 194 314 office@coneltex.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

In cautare de produse mediteraneene? Le gasiti in gama de oferte AlimenteAcasa.ro

Alimentatia si tot ce presupune aceasta reprezinta pilonul de baza al organismului fiecare…