Acasa Comunicate de presa MobileFIX – aici găsești un service GSM de încredere

MobileFIX – aici găsești un service GSM de încredere

Atunci când smartphone-urile se defectează sau au o problemă, deținătorii lor se îngrijorează destul de mult asupra acestui aspect. Fie că defecțiunea este una mare sau mică, în orice caz trebuie să meargă cu el în service pentru a remedia problema. Timpul de așteptare poate fi unul ridicat, în funcție de ce service alegi, însă la MobileFIX acest lucru nu se întâmplă! Telefonul se repară în mai puțin de o oră și poți chiar să asiști la întreaga intervenție.

MobileFIX este un service GSM pregătit pentru nevoile telefonului tău cu toate piesele necesare!

Service-ul GSM dispune de profesioniști care pot soluționa problema smartphone-ului în mai puțin de o oră. Fie că vorbim despre iPhone sau Samsung, de oricare modele ale acestor branduri, poți beneficia de reparații în doar 30 de minute. Telefonul tău e pe mâini bune!

În cadrul acestui service vei primi și o garanție pentru reparație. Așadar, aici gasesti un service gsm de incredere care să repare orice defecțiune a telefonului tău. Prețurile competitive sunt un alt plus de care MobileFIX dispune, printre alte avantaje. Pentru fiecare reparație ai detaliate prețurile pe site, în funcție de brandul și modelul telefonului tău.

Toate datele sunt în siguranță cu specialiștii, fără să te îngrijorezi asupra confidențialității. Atunci când mergi cu telefonul la reparat, totul se desfășoară în siguranță, din toate punctele de vedere. MobileFIX dispune de 4 locații fizice unde poți merge cu telefonul, însă dacă nu poți ajunge la niciuna dintre ele, ai ocazia de a trimite telefonul prin curier. Este vorba despre București, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța. Despre modalitatea de a trimite telefonul prin curier ai mai multe detalii direct pe site.

Reparații pentru orice tip de iPhone sau Samsung!

Chiar dacă uneori par dificil de reparat aceste branduri, la MobileFIX nu este cazul de acest aspect. Specialiștii sunt pregătiți cu toate piesele și resursele necesare pentru a repara telefonul tău. Pentru iPhone se prestează servicii de reparații precum înlocuirea bateriei, înlocuirea difuzorului, înlocuirea sticlei, a display-ului, înlocuirea mufei de încărcare, reparații la nivelul plăcii de bază, dar și soluționarea problemei în cazul în care telefonul a căzut în apă.

Aceleași servicii pot fi solicitate și în cazul telefoanelor de la Samsung. Totodată, se poate opta și pentru reparațiile la iPad, iar pentru a vedea mai multe detalii despre acest aspect, intra pe site-ul oficial. MobileFIX îți stă la dispoziție și cu alte servicii pentru PC sau laptop, a căror prețuri sunt disponibile în secțiunile corespunzătoare.

Avantajele serviciilor de la MobileFIX

Compania oferă reparații pe loc pentru orice tip de dispozitiv. În proporție de 90 din reparațiile de care au nevoie clienții se pot face pe loc. De asemenea, odată ce dispozitivul a fost reparat se va oferi o garanție în momentul finalizării acesteia.

Un alt avantaj este cu siguranță prețul plătit. Serviciile de înaltă calitate de la MobileFIX au un preț destul de scăzut. În plus, te bucuri și de respectarea intimității în orice situație. Contact: contact@mobilefix.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

In cautare de produse mediteraneene? Le gasiti in gama de oferte AlimenteAcasa.ro

Alimentatia si tot ce presupune aceasta reprezinta pilonul de baza al organismului fiecare…