Acasa Comunicate de presa Sanatate Mituri despre albirea dentara!

Mituri despre albirea dentara!

Albirea dentara este o tehnica dentara importanta, iar orice pacient care isi doreste dinti mai albi ar trebui sa faca diferenta intre procedeul de albire dentara efectuat acasa si procedeul efectuat de catre profesionisti, intr-un cabinet stomatologic din Colentina. Cea mai sigura procedura de albire profesionala este cea efectuata in cadrul unei clinici stomatologice, complet nepericuloasa si cu produse recomandate de medicii specialisti.

Albirea dentara facuta acasa sub coordonarea medicului stomatolog cu ajutorul unei gutiere este simpla, dar nu la fel de sigura ca si cea efectuata in clinica. Iar albirea efectuata cu benzile de albire nu este deloc recomandata. La momentul actual, in conditiile noilor descoperiri tehnologice in domeniu, albirea dentara profesionala se face cu laser sau cu UV filtrate, speciale pentru stomatologie.

In ce consta procedura de albire dentara efectuata intr-un cabinet stomatologic

Albirea dentara profesionala nu reprezinta un pericol pentru sanatatea pacientilor. Exista patru elemente importanta in procedeul de albire profesionala, si anume gelul de protectie, gelul de albire, lampa de albire si laserul stomatologic.

Gelul de protectie este foarte important si este destinat protejarii suprafetei dintilor. Acesta are in compozitie un material compozit-fotopolimerizabil cu o rasina care se intareste intocmai ca un cauciuc, care nu este toxic si nici nu va fi inghitit pentru ca nu va lua forma lichida decat in momentul aplicarii.

Clinica dentara Elveto Dent | Cabinet stomatologic din Colentina | Elveto-Dent.ro

clinica dentara Elveto Dent

O alta componenta a procesului de albire dentara efectuat in clinica dentara Elveto Dent este gelul de albire, care are in compozitie peroxid de hidrogen, o substanta care nu afecteaza sanatatea daca este aplicata pe dinti. Aceasta substanta este aplicata cu o seringa pe fiecare dinte in parte si nu este inghitita sau aplicata pe piale.

Albirea dentara profesionala nu doare si nu afecteaza sanatatea pacientilor, iar laserul si lampa de albire sunt elementele ce folosesc lumina de o intensitate foarte puternica. Singurele mici inconveniente ale acestei proceduri includ sensibilitatea dintilor care este doar temporara si usor remediata daca se respecta sfaturile oferite de medicii specialisti atat in mediul online pe site-ul https://elveto-dent.ro, cat si la finalul sedintei de albire.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum poti preveni aparitia paradontozei

Parodontoza, cunoscută și sub numele de boală parodontală, este o afecțiune inflamatorie a…