Acasa Toate categoriile Laser Processing-Debitare laser Bucuresti

Laser Processing-Debitare laser Bucuresti

Tăierea cu fasciculul laser foarte concentrat este utilizat ca tăiere cu laser , respectiv. Vă oferim aceste procese de tăiere în fabricarea contractelor. LASER PROCESSING ROMANIA este contactul dvs. profesional cu o gamă largă de tehnologii. Pentru că a noastră14 sisteme laser CNC faceți-ne un partener puternic și competent pentru compania dvs.

În primul rând: viteză mare și, prin urmare, timpi de livrare scurți
Avantajul decisiv al procesului de tăiere cu laser constă în viteza sa mare. În acest fel, vă garantăm un timp scurt de procesare. Aveți nevoie de tablă sau alt material de calitate precisă la scurt timp, fără nicio post-procesare sau distorsiune termică? Atunci procesele noastre de tăiere cu laser sunt ideale pentru dvs.

În al doilea rând: utilizarea optimă a materialului
De tăiere cu laser este un proces foarte eficient pentru tine . Doriți să economisiți costuri și să aveți în continuare o calitate superioară: profitați de experiența noastră în procesarea materialelor laser. Vă garantăm procese economice cu utilizare ridicată a materialului. Deoarece marginile tăiate curate și înguste sunt întotdeauna garantate pentru piesele dumneavoastră.

În al treilea rând, mai multe procese într-un singur pas
Un alt avantaj este posibilitatea mai multor procese într-un singur pas de lucru. Ceea ce este unic la tăierea cu laser este că puteți face adesea mai multe lucruri cu aceeași sursă de fascicul. De aceea facem gravarea și marcarea tablei pentru tăiere, de exemplu, într-o singură operație. Acest lucru este posibil cu aproape toate materialele și vă reduce semnificativ costurile.

Avantajele pentru clienții noștri – centrul nostru laser este versatil, dar întotdeauna precis
Fie din oțel inoxidabil sau din aluminiu – vă sfătuim cu privire la posibilitățile pentru comanda dumneavoastră. De asemenea, vă sfătuim cu privire la grosimea materialului. Cele mai potrivite procese sunt foarte importante pentru o fabricație contractuală eficientă. Sfătuim clienții din multe domenii diferite ale tehnologiei de fabricație.

De asemenea, puteți utiliza avantajele managementului calității noastre , propriul nostru laborator și avantajele propriului nostru magazin de scule . Beneficiați de cunoștințele și abilitățile noastre – deoarece producem și în conformitate cu standardele internaționale ale industriei auto.

Care sunt beneficiile tăierii cu laser?


De avantajele de tăiere cu laser , care fac această tehnologie din ce în ce mai populare sunt:

Tăieturile sunt extrem de precise.
Procesul nu durează mult. Este foarte rapid și relativ ușor. Așadar, economisiți mult timp în comparație cu tăierea convențională a tuburilor.
Mașina ține pur și simplu conducta de tăiat în poziția corectă. Tăierea mecanică are adesea o problemă cu acest lucru și trebuie deseori să corectăm din nou poziția. Această problemă nu există la tăierea cu laser.
Nu există niciun risc de contaminare a materialului, deoarece tăierea este realizată de raza laser. Conducta nu intră în contact cu alte materiale.
Există doar o șansă foarte mică de schimbări în forma materialului, deoarece tubul este expus la foarte puțină căldură în timpul tăierii cu laser. Acest lucru este diferit cu tăierea convențională a țevilor și deseori apar deformări.
Tăierea cu laser consumă mai puțină energie decât tăierea convențională a tuburilor (de exemplu prin tăierea cu plasmă).
Tehnologia laser poate fi utilizată în siguranță pentru o mare varietate de materiale (lemn, plastic, cauciuc, ceramică și diverse metale).

Detalii pe www.laserprocessing.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…