Acasa Comunicate de presa Încă mai poţi recomanda oameni remarcabili pentru “Top 100 Români de Pretutindeni 2022”!

Încă mai poţi recomanda oameni remarcabili pentru “Top 100 Români de Pretutindeni 2022”!

“Top 100 Români de Pretutindeni” are menirea de a face cunoscuţi oamenii din diasporă care îi pot motiva şi inspira pe cei rămaşi acasă, iar până pe 15 iulie îi poţi nominaliza şi tu. Prin urmare, dacă ştii romani plecaţi peste hotare care au rezultate profesionale răsunătoare, nu ezita să îi faci recomanzi aici.

Medici de succes, oameni de afaceri români din diasporă, antreprenori români din diasporă, profesori premiaţi peste hotare, avocaţi de succes şi alţi oameni care au reuşit în afara țării, toţi pot face parte din “Top 100 Români de Pretutindeni” iniţiat de Repatriot!

Încă mai poţi recomanda oameni remarcabili pentru “Top 100 Români de Pretutindeni 2022”!

 “Top 100 Români de Pretutindeni” are menirea de a identifica aceşti oameni pentru a-i putea premia la Gala din cadrul evenimentului “Repatriot Summit. Împreună conectăm românii” care are loc în perioada 6 – 9 octombrie 2022. Aici vei găsi mai multe informaţii despre Summit.

Ajută-ne să îi găsim pe cei 100 de români care au excelat în domenii cheie şi oameni din Diaspora care vor să se implice în dezvoltarea României în plan economic, cultural sau social!

Ce este “Top 100 Români de Pretutindeni”?

Sunt peste 100 de ani de când românii pleacă din țară pentru a-şi pune în valoare talentul, capacitatea de inovaţie şi puterea de muncă, iar mulţi dintre aceştia au obţinut de-a lungul timpului rezultate remarcabile. Noi ne-am propus să îi identificăm şi să îi facem cunoscuţi pentru a da românilor din ţară un plus de inspiraţie şi motivaţie.

Este o iniţiativă care a ajuns la a cincea ediţie şi care îşi propune să onoreze oamenii care fac cinste României, oriunde s-ar afla în lume. Până în prezent au fost premiaţi 400 de români care şi-au adus aportul la schimbarea în bine a lumii, iar tu ne poţi ajuta să îi găsim pe următorii 100. Pentru că ştim că peste hotare sunt zeci de mii de români care merită să fie premiaţi, “Top 100 Români de Pretutindeni” continuă şi în acest an şi aşteptăm şi recomandarea ta!

Pe cine poţi recomanda pentru “Top 100 Români de Pretutindeni”?

Căutăm oameni care au obţinut rezultate remarcabile prin proiecte şi acţiuni diverse, care locuiesc şi lucrează în afara României de cel puţin trei ani. Acestea sunt persoanele care au încredere în viitorul ţării din care au plecat, țară cu care menţin legătura, implicându-se activ în dezvoltarea şi progresul ei.

Ajuns la a cincea ediţie, “Top 100 Români de Pretutindeni” îşi propune să premieze următoarele categorii de oameni remarcabili:

  • Profesioniști și lucrători foarte buni (“meseriașii României”) în domenii tehnice, vitale pentru economie: construcții, agricultură, transporturi etc;
  • Manageri care conduc afaceri, departamente și echipe peste hotare;
  • Educatori și profesori care își aduc contribuția în grădinițe, școli și universități;
  • Medici  care profesează și se implică în spitalele de peste hotare;
  • Oameni de știință inovatori care au rezultate în domenii cheie ale viitorului;
  • Artiști de succes care inspiră alți români de peste hotare;
  • Avocați, funcționari și specialiști în administrație;
  • Sportivi cu rezultate notabile în comunitățile în care profesează,
  • Lideri religioși cu activitate pastorală, socială și culturală remarcabilă;
  • Antreprenori de succes care au dezvoltat afaceri peste hotare.

Cine poate face recomandări pentru “Top 100 Români de Pretutindeni”?

Lista este încă deschisă şi, până pe 15 iulie 2022, oricine poate face recomandări, indiferent dacă locuieşte în ţara sau peste hotare. Pe scurt, invităm toţi romanii să facă nominalizări pentru ediţia a cincea a “Top 100 Români de Pretutindeni” completând formularul de aici!

Cine suntem?RePatriot este o platformă de inspirație și informație care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară. Am iniţiat Proiectul RBL care conectează românii de pretutindeni la oportunitățile din țară. Mai multe detalii vei găsi pe www.repatriot.ro și www.rbls.ro.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Marian Anurag
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum dorm zodiile si ce saltea li se potriveste cel mai bine

Fiecare zodie are un stil de somn diferit, care depinde de personalitatea, temperamentul s…