Acasa Comunicate de presa Sanatate Importanta uniformei medicale in defasurarea eficienta a activitatii

Importanta uniformei medicale in defasurarea eficienta a activitatii

Actul medical poate presupune, adesea, si proceduri care nu sunt tocmai curate, de aceea este important pentru cadrul medical sa poarte o tinuta confortabila si usor de curatat, pentru protejarea articolelor de imbracaminte purtate in activitatile de zi cu zi, iar aceasta tinuta este reprezentata de uniforma medicala.

In plus, aceasta are rolul de a crea pacientului o prima impresie despre seriozitatea si profesionalismul medicului, astfel ca este important ca uniforma sa fie intotdeauna intr-o stare impecabila, creand sentimentul de siguranta a actului medical si incredere in cadrul medical. Prin urmare, cadrele medicale pot apela la oferta magazinului online Med-tehnica.ro, care include o gama variata de echipamente medicale, precum si de aparatura medicala esentiala pentru buna desfasurare a activitatii.

Alegerea uniformei medicale potrivite

Printre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le intruneasca o uniforma medicala potrivita este materialul, care trebuie sa fie atat antimicrobian, cat si confortabil. Caracterul antimicrobian al uniformelor este important deoarece previne raspandirea microbilor si virusilor, germenilor, in spitale, precum si in randul pacientilor.

Materialul din care sunt realizate uniformele antimicrobiene utilizeaza un agent activ antimicrobian incorporat in fibrele acestuia. Acest agent patrunde adanc in tesatura si indepartaza microbii, bacteriile si germenii, atasandu-se ADN-ului acestora pentru a face imposibila reproducerea acestora.

Uniforma medicala | mobilier medical | Med-tehnica.ro

uniforma medicala

De asemenea, confortabilitatea uniformei medicale permite cadrului medical sa isi desfasoare activitatea fara a fi in vreun fel constrans de purtarea acesteia, oferind astfel lejeritate in miscare. Iar, in prezent, acestia nu mai sunt conditionati de sistem pentru a purta doar uniforme albe, gama oferita de companiile producatoare fiind extrem de variata, de la culori precum albastru, roz sau verde, pana la modele cu desene grafice sau cu personaje din povesti.

Totodata, alaturi de o uniforma medicala potrivita, angajatii unui cabinet medical sau unui spital au nevoie si de mobilier medical, special conceput pentru activitatea pe care o desfasoara. Poate fi vorba despre mese de operatie, comode sau canapele de consultatie. Acestea trebuie sa respecte, la randul lor, anumite criterii pentru a se incadra la categoria mobilier medical, cel mai important fiind acela de a pemite o usoara curatare si dezinfectare.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…