Acasa Comunicate de presa Ghid rapid despre cum sa vă schimbati echipamentele fitness din sala

Ghid rapid despre cum sa vă schimbati echipamentele fitness din sala

Indiferent de tipul de centru de fitness pe care îl gestionați – gimnastică comercială, studio mic sau centru de agrement universitar – este important să vă păstrați membrii fericiți. Natura umană se va plictisi în cele din urmă făcând aceleași exerciții și folosind aceleași echipamente la fiecare sesiune de antrenament. Este un fapt că acestea se strică în timp, creând o experiență de antrenament mai puțin optimă.

O modalitate certă de a combate acest lucru este să vă asigurați că echipamentul de fitness este reînnoit. Acest ghid vă va ajuta să determinați dacă echipamentul dvs. are nevoie de o actualizare, și ce pași trebuie să parcurgeți penru a vă reîmprospăta echipamentele și sala, pentru a profita la maxim de aceastea.

Concurență: Ce oferă celelalte facilități din zona dvs. membrilor lor? Dacă fac sportul cel mai recent și cel mai mare din punct de vedere al echipamentelor și claselor de exerciții cardio, de forță și de exercițiu de grup, este posibil să vezi că membrii tăi se îndepărtează să se alăture sălii de sport care oferă echipamente noi premium. Îmbunătățiți oferta de echipamente și astfel vă ve-ți păstra și ve-ți aduce membrii noi.

Tehnologie: Mereu în evoluție, tehnologia este o zonă pe care nu vrei să o ignori. Membrii sunt obișnuiți cu noi programe de fitness și actualizări software, astfel încât nu doriți să rămâneți în urmă concurenței. Opțiunile de divertisment pentru echipament cardio în aceste zile constau, de obicei, din ecranele tactile, televiziune, integrare Netflix, Bluetooth, acces la internet și capacitatea de a urmări antrenamentele prin conturi personale – toate funcțiile care sunt la cerere ridicată de către utilizatorii de astăzi foarte conectați . Sunteți capabil să oferiți această ofertă curentă?

Noii membri potențiali: Când un membru potențial îți vizitează clubul, treaba ta este să-i aducă atenție cu ofertele și atmosfera ta. Dacă echipamentul sălii dvs. prezintă uzură sau nu este la curent cu tehnologia de astăzi, va lăsa o impresie proastă asupra potențialilor membri și probabil vor pleca să se alăture altei săli. Echipamentele noi și îmbunătățite pot stârni interesul noilor membri, așa că asigurați-vă că vă veți păstra ofertele proaspete și profitați de cele mai recente tendințe.

Valoarea comercială: Chiar dacă echipamentul dvs. este mai vechi sau depășit, există încă șansa ca veți putea obține câțiva bani din valoarea comercială a acestuia. De fapt, s-ar putea să cheltuiți mai mult pentru întreținere, decât valoare echipamentului în stare utilizată. Aflați cât puteți obține pentru echipamentul pe care îl aveți, astfel încât să nu pierdeți o oportunitate valoroasă de a face upgrade.

Gândire pe termen lung: Înlocuirea echipamentelor mai vechi cu cele mai noi modele mai robuste înseamnă că acest echipament nou nu necesită reparații frecvente. Echipamente noi sunt, de asemenea, construite pentru a suporta mai multă utilizare și a dura mai mult. Când faceți investiția în echipamente noi, vă va economisi bani atunci când vine vorba de întreținere și înlocuirea mașinii pe drum.

Cum să vă reîmprospătarea aparatura fitness

Când vine vorba de reîmprospătarea echipamentului de fitness, începeți cu cercetarea. Ce cauți? Nu uitați să luați în considerare feedback-ul de la membrii dvs. Consultați facilitățile concurenților pentru a vedea ce oferă. Atenție la cele mai recente tendințe de fitness. Când vă puneți timpul la dispoziție pentru a afla ce sunteți gata să actualizați, contactați reprezentanții magazinelor care comercializează aparaturile de fitness pentru a afla cele mai bune oferte.

Din fericire, puteți actualiza întregul portofoliu de echipamente în etape. Adăugarea de aparate noi la fiecare câteva luni este suficientă pentru ca membrii să se simtă angajați și motivați să lucreze în mod regulat și vă permite să faceți modificări în mod constant, fără ca toate costurile să lovească portofelul simultan.

Vorbind despre portofelul vostru, există mai multe opțiuni pentru a vă finanța investiția în echipamentele noi de fitness. Mai jos sunt câteva opțiuni comune de finanțare disponibile:

1.Achiziționarea echipamentelor folosind resursele proprii de numerar

2.Achiziționarea echipamentelor cu capitaluri proprii ridicate de la investitori

3.Acordarea unui împrumut

4.Leasing

Întreținerea unui echipament nou și îmbunătățit este esențială pentru a menține funcționarea sălii de fitness la parametrii optimi și pentru a profita la maximum de investiții. La fel ca atunci când achiziționați o mașină nouă, echipament va funcționa mai bine și își va păstra mai mult valoarea cu o întreținere regulată și programată. Cu cât este mai bine întreținută o mașină, cu atât durează mai mult și este mai mare valoarea comercială, deci păstrați înregistrări detaliate despre întreținerea pe care ați făcut-o pe echipamentul dvs.

Echipamentul cardio trebuie verificat de două ori pe an pentru a asigura că toate piesele funcționează așa cum trebuie. Echipamentul de rezistență trebuie verificat cel puțin o dată pe an pentru a determina starea cablurilor, tapițeriei și etichetării. Ca întotdeauna, verificați garanția limitată sau extinsă pentru specificații pentru întreținerea dvs. și pentru a profita de a avea tehnicieni autorizați care vă deservesc echipamentul. Pentru oferte și asistență profesională vizitați Vulkan.ro.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de aparaturafitness
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Pregătește-ți sala de fitness pentru viitor!

Cum vă imaginați sălile de sport ale viitorului? Vă gândiți la alergarea pe benzi omnidire…