Acasa Comunicate de presa Afaceri Alatura-te echipei SEOmark pe postul de redactor si promoter online

Alatura-te echipei SEOmark pe postul de redactor si promoter online

SEOmark.ro isi cauta coleg creativ, care sa scrie cu usurinta si talent articole si texte pentru campaniile de promovare si care sa cunoasca si cum se administreaza si se eficientizeaza campaniile de promovare in social media.

Daca iti place sa scrii, ai deja un mic portofoliu de articole publicate si stii cum sa promovezi o postare sau sa concepi o reclama pentru social media, aplica pentru postul de redactor si promoter online completand testele indicate in descrierea postului.

Nu ai foarte multa experienta, insa ai potential si vrei sa te dezvolti in cadrul unei companii tinere? Vezi ce presupune job-ul de redactor si promoter online, fa testele indicate, urmeaza pasii pentru a aplica la acest job si, daca te potrivesti in echipa, vei fi contactat.

Cum aplici la acest job

Detalii despre acest post (Job Redactor + Promoter online + Social Media) si despre modul in care poti sa aplici gasesti aici.

Nu trimite CV-ul tau, ci fa testele indicate in anuntul de angajare si trimite-le pe adresa indicata. Vor fi luati in calcul doar aplicantii care urmeaza pasii mentionati in descrierea job-ului.

Despre SEOmark

SEOmark.ro este o agentie SEO / Marketing Online axata pe educare si pe dezvoltarea parteneriatelor durabile. Oferim servicii de Promovare Online si Optimizare pentru site-uri, servicii de creare site si servicii SEO.

De asemenea, punem la dispozitia tuturor o sectiune vasta de educatie, oferind acces la cursuri gratuite sau cursuri de specializare in domeniul in care activam. Iar pentru cei care doresc performanta si vor alaturi un partener de incredere in Promovarea Online pentru business-ul lor, oferim si consultanta de specialitate in SEO si Marketing Online.

SEOmark.ro are un portofoliu de clienti din zone diverse, precum: fashion, constructii, decoratiuni, sanatate, frumusete, educatie etc.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Claudia Banu
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Esti mamica? Descopera 4 moduri in care esarfele fac jocurile si invatarea mai distractive!

Jocul cu esarfele este o modalitate extrem de simpla de a te distra cu micutul tau, dar si…