Acasa Comunicate de presa Afaceri Folosirea unui program de gestiune pentru agricultura aduce avantaje fermierilor si antreprenorilor

Folosirea unui program de gestiune pentru agricultura aduce avantaje fermierilor si antreprenorilor

Cu o suprafata arabila totala de aproape 9 milioane si jumatate de hectare, Romania are un potential agricol urias, iar cei care folosesc un program de gestiune pentru agricultura de la AttoSoft il pot exploata la maxim, crescandu-si productia.

Toti agricultorii pot folosi un astfel de software, indiferent de productie: orz, sfecla de zahar, grau, porumb, cartofi, rapita si altele.

Desi Romania este fruntasa in clasamentul Uniunii Europene privind suprafetele de teren agricol ale tarilor membre, nu se poate spune acelasi lucru si despre eficienta folosirii acestor terenuri.

Care este motivul? O cauza importanta este ritmul extrem de lent in care se desfasoara totul. De asemenea, fermierii nu pot gestiona in mod eficient operatiunile, pentru ca nu folosesc metode eficiente si moderne de management.

Progresul tehnologic nu a ocolit nici domeniul agriculturii, motiv pentru care implementarea unui software special este cea mai buna metoda de optimizare si eficientizare a operatiunilor.

Care este modul de functionare a unui program de gestiune pentru agricultura?

Cu ajutorul unui sistem ERP, asa cum este Datalight Agribusiness, dezvoltat de AttoSoft, antreprenorii din agricultura vor avea toate informatiile despre activitatea pe care o desfasoara intr-un singur loc.

Modul in care functioneaza un astfel de program este extrem de eficient. De exemplu, un software personalizat si adaptat nevoilor unui fermier sau unei cooperative agricole va contoriza orice tip de actiune desfasurata pe o anumita cultura.

Program de gestiune pentru agricultura | Sistem ERP | AttoSoft.ro

Atunci cand se verifica rapoartele cheltuielilor, se poate stabili o strategie de maximizare a profitului. Programul este util si pentru gestionarea comenzilor, care pot fi sortate in functie de diverse criterii.

Un software imbunatateste viteza de executie, iar riscurile pe care le implica eventualele erori umane sunt eliminate. Acesta poate fi adaptat nevoilor si se implementeaza cu succes in diverse domenii de activitate din agricultura: distributie de inputuri, comercializarea utilajelor agricole si pieselor de utilaje, productie de inputuri, transport de cereale, fermieri si cooperative agricole.

Cei interesati pot cere o oferta personalizata pe website-ul AttoSoft.ro, unde vor gasi o echipa cu experienta de 20 de ani in domeniu, gata sa ofere o solutie eficienta de gestionare a business-ului.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Avantajele vânzării obiectelor de valoare într-un amanet local

Vânzarea obiectelor de valoare poate deveni o necesitate în anumite momente ale vieții noa…