Acasa Comunicate de presa IT&C Este cool și sustenabil să îți cumperi un telefon second hand de la Yzzy.ro

Este cool și sustenabil să îți cumperi un telefon second hand de la Yzzy.ro

Dintotdeauna a comunica sau a afla noutăți despre cei dragi a fost punctul cheie de a lega două persoane – sau chiar mai multe – cu ajutorul tehnologiei. Telefoanele mobile au evoluat foarte mult în ultimii ani în așa fel încât modelele noi stârnesc invidie în rândul celor care nu și-au permis să le achiziționeze. Totuși, există o modalitate mai bună de a-ți cumpăra modelul dorit, fără să cheltuiești o sumă mare de bani.

Faptul că poți să cumperi un telefon performant la un preț mult mai mic decât în magazinele de specialitate este un avantaj pe care îl poți folosi chiar acum, pe site-ul Yzzy.

Cum să vinzi sau să cumperi un telefon second hand

Piața second-hand a luat o amploare mare în ultimii ani, în așa fel încât se poate vinde și cumpăra practic orice, de la haine până la mașini sau mobilier. Nici telefoanele mobile nu fac excepție de la această regulă, ba chiar ele sunt unele dintre cele mai căutate obiecte.

Pe site-ul Yzzy orice persoană poate vinde și cumpăra orice model de telefon, inclusiv iPhone-uri. Condiția esențială este ca acestea să se prezinte în stare funcțională pentru a putea fi revândute. Iar pentru cumpărare pe site sunt prezentate modelele de telefoane care sunt puse la vânzare, cu toate specificațiile tehnice și stările estetice explicate. Totul este clar și transparent, astfel încât cumpărătorul să poată decide care este oferta care îl avantajează.

Cum decurge procesul de cumpărare al unui telefon?

După ce modelul a fost ales și pus în coș, procesul se derulează rapid, în cel mult două zile lucrătoare coletul ajunge la destinatar. Se oferă garanție comercială de 12 luni oricărui produs cumpărat. Dacă telefonul nu este pe placul cumpărătorului, acesta se poate returna într-un interval de 14 zile, iar banii se vor rambursa în contul bancar al clientului.

Pentru a evita acest lucru, stările estetice ale telefonului sunt explicate în detaliu pe site-ul Yzzy. Astfel, acestea se clasifică în: ca nou, foarte bun, bun și acceptabil. În funcție de acestea și de criteriile privind modelul ales, oricine poate cumpăra și vinde în siguranță.

Modul de verificare al unui telefon este foarte minuțios

Experții de la Yzzy se asigură de buna funcționare a dispozitivelor puse la vânzare respectând nu mai puțin de 30 de criterii de verificare amănunțită. Astfel, se verifică starea de sănătate a bateriei, dacă display-ul nu este zgâriat sau spart, dacă cele două camere funcționează, microfonul și butonul de volum printre altele. De asemenea, este bine de știut că nu se acceptă spre vânzare telefoane care au fost declarate furate sau prezintă risc ridicat de blocare. Acest lucru se poate verifica pe site, cu ajutorul unui buton special.

Apoi se face evaluarea de preț conform tuturor criteriilor de verificare și, în cele din urmă, modelele sunt listate pe site. Aici se găsesc spre vânzare telefoane Samsung, Xiaomi, Huawei, dar și iPhone-uri și tablete.

Pe platforma Yzzy procesele de vânzare-cumpărare sunt transparente și explicate în detaliu, astfel încât oricine să poată cumpăra sau vinde un telefon într-un mod sigur.

Pentru a vedea mai multe modele de telefoane accesați pagina oficială Yzzy. Contact: contact@yzzy.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria IT&C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Aparatură de laborator și echipamente corespunzătoare pentru o funcționare corectă a dispozitivelor

Aparatura de laborator este, probabil, una dintre cele mai importante componente ale unei …