Acasa Comunicate de presa Afaceri Eficientizează-ți operațiunile de calcul de salarii cu soluții digitale de payroll

Eficientizează-ți operațiunile de calcul de salarii cu soluții digitale de payroll

Un soft dedicat operațiunilor de payroll îți simplifică munca lunară necesară pentru calculul de salarii. Mai mult, dacă folosești și un program de pontaj work from home, vei avea o imagine de ansamblu asupra locului de unde muncesc angajații. Aceste instrumente digitale înlocuiesc operațiunile manuale, consumatoare de timp și eficientizează procesele specifice de resurse umane și payroll. Tehnologia joacă un rol tot mai important în mediul de afaceri, fapt ce ajută la dezvoltarea companiilor printr-un management de personal performant.

Efectuează rapid operațiunile de salarizare cu o aplicație payroll

Pentru a avea parte de rapiditate în procesele de salarizare din fiecare lună, alege să folosești o aplicație payroll configurată pe nevoile tale. Ea te ajută să calculezi salariile angajațiilor în funcție de orele și zilele lucrate. Dacă îți dorești, de exemplu să gestionezi modul în care muncesc angajații, poți apela la un program pontaj work from home. Revenind la partea de salarizare, o soluție payroll ține cont în calculul salariilor de: prime, bonusuri, concedii de odihnă, concedii medicale, contribuții către stat, rețineri salariale și altele. 

Mai mult, o aplicație payroll complexă poate genera fluturașii de salariu, care ulterior vor fi trimiși către angajați, pentru o transparență totală legată de veniturile obținute de aceștia. Folosirea unei soluții de payroll, dar și a unui program pontaj work from home va eficientiza activitatea de calcul de salarii și îți va oferi posibilitatea să administrezi fără griji cererile de telemuncă. 

O soluție de pontaj work from home, metoda pentru organizarea echipei în sistemul de muncă hybrid

Cu o astfel de funcționalitate, angajații au posibilitea de a-și organiza activitatea în mod eficient. Un program pontaj work from home le permite să-și planifice în avans locul de unde vor munci într-o anumită zi, pe baza unor restricții setate anterior. Salariații pot depune cereri de telemuncă dintr-un portal, iar ele vor fi aprobate dacă condițiile prestabilite sunt îndeplinite. Un program de pontaj work from home vine în completarea unei aplicații payroll și este foarte util în condițiile actuale, în care munca se desfășoară în system hibrid. 

Managerii de resurse umane au acces oricând la organizarea dintr-un anumit punct de lucru. Prin urmare, modul de distribuție al angajaților este ușor de urmărit și de gestionat prin folosirea unui soft specializat pentru pontaj work from home. Totodată, dintr-un astfel de program poți stabili un număr minim sau maxim de zile în care angajatul poate lucra de acasă.

Alege să te bucuri de avantajele digitalizării pentru compania ta

În acest articol am făcut referire la două soluții performante care optimizează activitățile de salarizare și administrare de personal, și anume o aplicație payroll și un program pontaj work from home. Astfel de softuri, menite să automatizeze o parte importantă din operațiunile administrative, ajută companiile să eficientizeze timpul angajaților, dar și al managementului. Mai mult, prin utilizarea lor se economisesc resurse materiale ce pot fi îndreptate în alte scopuri care să ajute la progresul afacerilor. Dacă dorești să implementezi în cadrul companiei tale un sistem payroll sau un program pontaj work from home, apelează la UCMS by AROBS, ce deține o experiență de 25 de ani pe piața soluțiilor software din România. Specialiștii acestei companii dezvoltă și inovează continuu softuri care se pot configura nevoilor fiecărei afaceri, indiferent de domeniul de activitate. Îi poți contacta pe cei de la UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la numărul de telefon 0720 534 424.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Care sunt principalele tipuri de accesorii de mobilier și cum le alegi?

Bucătăria este inima oricărei case, iar alegerea corectă a mobilierului și a accesoriilor …