Acasa Comunicate de presa Afaceri Eficientizează procesul de inventariere în compania ta cu soluția software Optimall SMIS by AROBS

Eficientizează procesul de inventariere în compania ta cu soluția software Optimall SMIS by AROBS

Ca manager al unei companii, eficientizarea proceselor este esențială pentru a asigura o performanță optimă a proceselor de business. Inventarierea este una dintre aceste activități cheie, ce poate consuma mult timp și resurse dacă nu este gestionată corect.

Aplicația Optimall SMIS by AROBS vine în sprijinul tău oferind o soluție ideală pentru un inventar eficient în compania ta, adaptabilă oricărui tip de organizație. Acum, procesul de inventariere și gestionarea activelor companiei pot deveni simple și eficiente.

Integrarea cu sistemul ERP

Optimall SMIS by AROBS este o soluție software care te ajută să eficientizezi procesul de inventariere prin integrarea cu sistemul ERP al companiei tale, indiferent care ar fi acesta. Toate datele relevante privind mijloacele fixe și obiectele de inventar sunt sincronizate astfel fără eforturi suplimentare, oferind o precizie sporită și reducând riscul de erori. Aplicația funcționează și stand-alone și este personalizabilă pentru nevoile afacerii tale. 

Funcționalități avansate

Aplicația Optimall SMIS are mai multe facilități care te vor ajuta în realizarea unui inventar eficient. Utilizatorul poate face inventarul fiecărui mijloc fix sau obiect de inventar prin interfața simplă oferită de aplicația mobilă, folosind coduri de inventar. Se pot realiza operațiuni precum transferurile, intrările, bonurile de consum și retururi. Mai mult, listele de inventar se pot actualiza automat și sunt accesibile în modulul de Back Office. În plus, aplicația oferă seturi extinse de rapoarte necesare pentru management și analiză.

Astfel, cu ajutorul soluției software, devine mai ușor să menții o evidență clară a tuturor activelor. Vei avea acces rapid la toate datele necesare pentru planificarea financiară anuală și pentru a lua decizii strategice. Pe lângă aplicația SMIS, Optimall îți oferă și alte soluții de eficientizarea a proceselor de business, cum este aplicația SFA pentru automatizarea forței de vânzări.

Proces de inventariere simplificat

Utilizează aplicația Back Office pentru a accesa și gestiona ușor informațiile necesare. Aceasta se instalează pe serverul companiei și poate fi accesată de pe orice dispozitiv în aceeași rețea. Cu ajutorul ei, vei putea atribui liste de inventar, genera rapoarte și lista etichete pentru toate activele. Interfața cu ERP-ul este puntea de legătură care facilitează transmiterea automată a datelor între aplicațiile mobile și de Back Office, optimizând procesul de inventariere efectiv.

În concluzie, adoptarea soluției software Optimall SMIS reprezintă un pas benefic pentru compania ta. Te va ajuta să eficientizezi procesul de inventariere și să economisești timp și resurse valoroase. Cu o integrare ușoară cu sistemul de gestiune existent și posibilitatea de a scana codurile de bare, îți vei putea îmbunătăți semnificativ operațiunile interne și calitatea managementului activelor companiei.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Bucătărie perfectă: cele mai utile și stilate accesorii pentru mobilă

Despre bucătărie se poate spune că reprezintă inima unei locuințe: este locul în care nu p…