Acasa Comunicate de presa Directiva NIS si Consultanta Legea NIS – Ce trebuie sa cunoastem?

Directiva NIS si Consultanta Legea NIS – Ce trebuie sa cunoastem?

0
0

Afla detalii despre consultanta legea NIS

Una dintre cele mai importante acte legislative in domeniul securitatii cibernetice la nivel european este Directiva Parlamentului European privind securitatea retelelor si a informatiilor (Directiva NIS 2016/1148), care stabileste masuri pentru atingerea unui nivel ridicat de securitate cibernetica. Sisteme informatice in cadrul aliantei pentru imbunatatirea functionarii pietei interne.

Este necesar ca orice companie sa apeleze la consultanta legea NIS!

Detalii despre acordul NIS

consultanta legea nis

Prin acest proiect, CERT-RO va implementa prevederile tehnice si de buna guvernare prevazute in Directiva si proiectul de lege. Sectoarele de afaceri si tipurile de servicii reglementate de directiva sunt urmatoarele: transporturi, sectorul energetic, sectorul bancar, infrastructura pietei financiare, sanatatea, alimentarea si distributia cu apa potabila si infrastructura digitala. In acelasi timp, proiectul vizeaza anumite categorii de servicii digitale, precum serviciile cloud, motoarele de cautare si pietele online.

Proiectul precizeaza, de asemenea, categoriile de masuri de securitate necesare si obligatiile entitatilor relevante de a le implementa, de a notifica incidentele de securitate si de a inscrie in registrul operatorilor de servicii esentiale.

Aceste incidente de securitate cibernetica la nivel cibernetic vor avea un impact semnificativ asupra economiei si asupra activitatilor si serviciilor care au un impact direct asupra populatiei, subminand in acelasi timp increderea cetatenilor in serviciile digitale si capacitatea natiunii de a le proteja. Nu mai sta pe ganduri! Alege Consultanta Legea NIS pentru siguranta afacerii tale.

Cine beneficiaza de consultanta juridica NIS?

Consultarea cu privire la Legea NIS se aplica tuturor organizatiilor publice si private din sectoarele de activitate care presteaza servicii considerate esentiale:

  • Sectorul sanatatii;
  • Sectoarele care se ocupa de furnizarea si distributia de apa potabila si canalizare;
  • Sectorul energetic;
  • Pietele bancare si financiare;
  • Departamentul de transport etc.

Sfaturile privind legislatia NIS sunt utile oricarui tip de organizatie careia i se aplica directiva relevanta. Prin urmare, in cazul in care furnizarea acestor servicii este strict dependenta de functionarea normala a retelei sau a sistemului informatic si poate fi perturbata de functionarea normala a retelei sau a sistemului informatic, toate organizatiile care furnizeaza serviciile necesare pentru a sustine diverse activitati socio-economice pot beneficia de acest beneficiu de pe urma unor astfel de consultari.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

De ce sa optezi pentru un detergent pentru piatra?

Piatra naturala este o alegere populara in amenajarile interioare si exterioare, datorita …