Acasa Comunicate de presa Afaceri Digitalizează operațiunile de resurse umane cu un soft HR performant

Digitalizează operațiunile de resurse umane cu un soft HR performant

Eficientizarea proceselor administrative din companii începe cu alegerea unui soft HR complex, în care poate fi găsit, spre exemplu, un soft evaluare angajati. Specialiștii în resurse umane au nevoie de digitalizarea sarcinilor de care sunt responsabili, astfel încât să-și poată organiza cât mai bine timpul de lucru. Minimizarea birocrației, reducerea documentelor tipărite și optimizarea managementului de personal sprijină dezvoltarea organizațională pe termen lung.

Gestionarea manuală a tuturor operațiunilor administrative poate fi dificilă și consumatoare de timp. De asemenea, cu atât de multe documente și informații implicate, există o șansă mai mare de a face greșeli, din cauza unui volum ridicat de muncă. Un soft HR eficientizează activitatea departamentului de resurse umane și pune la dispoziția utilizatorilor funcționalități pentru gestionarea pontajului, cererile angajaților, recrutare, onboarding, training ori un soft evaluare angajati

Caracteristicile importante ale unui soft HR

Pentru a răspunde la cât mai multe dintre nevoile unei organizații, o aplicație de resurse umane trebuie să îndeplinească mai multe cerințe. În primul rând, o interfață prietenoasă, intuitivă, asigură utilizatorilor o experiență plăcută la operare și contribuie la procese administrative rapide. În același timp, posibilitatea de interfațare cu alte softuri este o funcție importantă. Totodată, serviciile de suport prompte și profesioniste ajută utilizatorii să rezolve cu rapiditate orice problemă întâmpinată la operarea unui soft HR. 

Complexitatea aplicației de HR

Alături de module care facilitează centralizarea pontajului salariaților, recrutarea, ori un soft evaluare angajati, foarte util este un portal self-service. Acesta reduce dependența personalului de departamentul de resurse umane, oferind acces rapid la documente și informații de interes, dar și la solicitări de adeverință și zile libere. 

Posibilitatea de a avea o evidență a prezenței angajaților, indiferent de modul de lucru al acestora, asigură un flux optim de lucru. Informațiile despre pontaj contribuie la calculul precis al salariilor angajaților, pentru a evita nemulțumiri din partea lor. Un soft HR performant și intuitiv ajută departamentul de resurse umane să evite sarcinile repetitive.

Îmbunătățește performanța angajaților

Cu scopul de a identifica zonele de îmbunătățire din activitatea angajaților, este benefică o analiză periodică a modului în care lucrează. Un soft evaluare angajati, inclus într-un soft HR, facilitează acest proces atât pentru angajator, cât și pentru angajați. Având toate informațiile centralizate pe o platformă digitală, ai o imagine de ansamblu asupra performanței fiecărui angajat. Acorzi feedback salariaților, iar apoi îl centralizezi într-un soft evaluare angajati, transformând procesul de evaluare într-unul mai eficient și mai rapid. 

Onboarding și training digital

Dintr-un soft HR, gestionezi în format electronic procedurile de onboarding, iar noii angajați pot să urmeze sesiuni de inducție online. În plus, aplicația facilitează training-ul angajaților, în funcție de nevoile lor individuale. După utilizarea unui soft evaluare angajati pentru a descoperi aspectele în care aceștia își pot îmbunătăți performanța, se stabilesc cursurile care trebuie urmate în acest sens. O soluție de training permite planificarea sesiunilor de învățare pe baza nevoilor existente, în diferite perioade de timp și în funcție de disponibilitatea oamenilor din companie.

Transformă-ți afacerea cu ajutorul soluțiilor digitale

Un soft HR este o soluție tehnologică pentru a ajuta departamentul de HR în munca de zi cu zi. Ajută specialiștii să păstreze centralizate și în siguranță datele personale ale angajaților, documentele, pontajul și alte informații importante. Soluția digitală automatizează numeroase procese de resurse umane, permițându-le să se concentreze pe activități mai productive.

Activitățile de resurse umane, printre care și evaluarea angajaților, pot fi eficientizate semnificativ cu ajutorul unei aplicații complexe, așa cum este un soft HR. Cu o experiență de peste 25 de ani în dezvoltarea și inovarea soluțiilor software, UCMS by AROBS a creat aplicația True HR, cu 19 funcționalități incluse. Softul dedicat proceselor de HR este configurabil, astfel încât să răspundă la cât mai multe dintre nevoile organizației tale. Informații suplimentare poți afla de specialiștii UCMS by AROBS, printr-un email la sales@ucms.ro sau la telefon 0738 822 537.

  • O aplicatie HR crește eficiența din compania ta

    Te-ai întrebat vreodată cum ar putea o aplicatie HR să eficientizeze multitudinea de proce…
Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorează potențialul inoxului în confecții metalice personalizate

Oțelul inoxidabil, cunoscut pentru rezistența sa la coroziune și aspectul estetic plăcut, …