Acasa Toate categoriile Despre serviciile de taiere cu laser in Romania

Despre serviciile de taiere cu laser in Romania

Serviciile de tăiere cu laser au o cerere continuă. Tehnologia cu fascicul laser este utilizată pe scară largă pentru tăierea diferitelor tipuri de materiale, cum ar fi hârtie, metal, plastic, lemn, piele, șifon, etc. Cu ajutorul serviciilor profesionale de debitare cu laser, este ușor de tăiat și de gravat foi de diferite dimensiuni.

Taierea cu laser este utilizata de la producția de piese arhitecturale delicate până la crearea de piese personalizate pentru expoziții, evenimente sau sesiuni fotografice. Producerea de articole personalizate, cum ar fi insigne sau carduri de invitație sau modele pentru bijuterii sau industria modei, atât în cantități mici, cât și în cantități mari. Ca orice alt serviciu tehnic, tăierea cu laser are avantaje și dezavantaje.

Tăierea cu laser și gravură sunt ambele metode de fabricație subtractive; procesul începe cu un obiect solid și raza laser elimină materialul pentru a forma o imagine finală. Cu toate acestea, există o distincție între tăierea cu laser și gravarea cu laser.

Tăierea cu laser este un proces de înaltă precizie în care un fascicul laser lovește suprafața unui material și îl încălzește până se topește sau se vaporizează complet pentru a lăsa o tăietură curată.

Gravura cu laser este un proces foarte similar cu tăierea cu laser, dar intensitatea fasciculului laser este scăzută pentru a lăsa doar o amprentă pe suprafața materialului, mai degrabă decât să o taie până la capăt.

Tăierea cu laser (și gravarea) este o tehnologie fascinantă, având mai mult decât dovedit utilitatea sa. Cel mai bine, este accesibil tuturor în aceste zile, fie prin servicii comerciale sau cu mașini desktop.

(P) Echipa Laser Processing va vine in ajutorul dumneavoastra cu gama de servicii profesionale de debitare laser.

Cu toate acestea, după cum se poate observa, procesul nu este încă perfect, unele probleme trebuind rezolvate înainte de a putea fi considerate superioare altor tehnologii similare, cum ar fi routerele CNC. Mașini mai puternice și precise sunt dezvoltate în fiecare an cu capacități de tăiere mai bune, așa că ne așteptăm ca multe dintre aceste dezavantaje să fie atenuate în viitor.

Reducerea deformării

Având în vedere că tăierea cu laser este un proces noncontact, de obicei există o mică distorsiune sau deformare a pieselor. Aceasta produce o foaie metalică de înaltă calitate.

Fără costuri de scule

Tăierea cu laser nu necesită niciun instrument dur. Prin urmare, nu este nevoie de stocarea sculelor, schimbarea sculelor și ascuțirea sculelor. Aceasta reduce timpul de inactivitate costisitor între locuri de muncă și ineficiențe pe termen lung.

Prototipaj ieftin

Întrucât nu există costuri de reluare, prototipurile pot fi reprogramate rapid pentru a depăși cu ușurință eventualele probleme de producție.

Mai multe detalii pe www.laserprocessing.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Flavius Noja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Pentru eleganta in casa alege fronturile din lemn masiv

Toti stim ca multa lume vrea si isi doreste o mobila de calitate in bucatarie si in casa, …