Acasa Comunicate de presa Descopera cursurile de navigatie oferite de SeaFar

Descopera cursurile de navigatie oferite de SeaFar

SeaFar este o companie specializata in oferirea de cursuri de navigatie pentru toti cei care doresc sa devina navigatori, pasionati fiind de acest domeniu. Cu o vasta experienta in domeniu si o echipa de instructiuni calificati, SeaFar poate oferi solutii personalizate pentru nevoile voastre. Iata aici detalii despre aceste servicii.

Cursuri de navigatie

SeaFar ofera o gama larga de cursuri de navigatie, de la nivel de incepatori pana la nivel avansat. Fie ca sunteti in cautarea unui curs de introducere in navigatie sau doriti sa va perfectionati abilitatile de navigare, SeaFar poate oferi solutii personalizate pentru nevoile voastre.

In pagina oficiala descoperim toate tipurile de cursuri, cele de categoria A, C, S, D+C, D+C+S sau GMDSS+LRC.

Corporate Sailing, alt serviciu disponibil de asemenea la SeaFar

Corporate Sailing este un serviciu de team building pe velier oferit de SeaFar. Acest serviciu este o modalitate excelenta pentru a-ti consolida echipa si pentru a imbunatati comunicarea si cooperarea intre membrii acesteia. Corporate Sailing iti ofera o experienta unica de navigatie pe mare, unde vei putea descoperi impreuna cu colegii tai frumusetea navigarii si vei putea invata sa lucrezi in echipa pentru a atinge un obiectiv comun.

Corporate Sailing este alegerea perfecta pentru companiile care doresc sa organizeze un team building inedit si distractiv pentru angajatii lor. Este o experienta care ii va ajuta pe membrii echipei sa invete sa comunice mai bine, sa lucreze impreuna si sa inteleaga importanta cooperarii. Aceasta experienta poate fi benefica pentru orice companie, indiferent de dimensiunea sau industria in care activeaza. Este o oportunitate excelenta de a imbunatati relatiile interpersonale si de a consolida legaturile dintre membrii echipei.

O petrecere unica, in larg

Petrecerea burlacilor/burlacitelor pe velier este o experienta inedita oferita de SeaFar. Este o modalitate excelenta de a petrece timp cu prietenii si de a sarbatori intr-un mod cu totul special. O petrecere pe velier iti ofera ocazia de a explora marea alaturi de prietenii tai.

Petrecerea burlacilor/burlacitelor pe velier este alegerea perfecta pentru persoanele care doresc sa aiba o petrecere de neuitat intr-un decor spectaculos. Este o experienta care iti ofera ocazia de a te distra cu prietenii tai intr-un mod cu totul special, departe de agitatia orasului si de locurile obisnuite de petrecere. Este o oportunitate excelenta de a-ti petrece timpul cu persoanele dragi si de a crea amintiri de neuitat alaturi de acestia. O petrecere pe velier poate fi organizata in orice moment al anului si poate fi personalizata in functie de preferintele tale si ale prietenilor tai. Poti face asta, in siguranta, cu ajutorul echipei de la SeaFar.

Din pagina oficiala aflam ca pot fi oficiate si casatorii in larg. Pentru unii este o opulenta, pentru altii ceva extravagant in sensul in care locatia este atipica. Astfel de momente sunt unice! Daca iti surade ideea sau stii ca prietenii tai urmeaza sa se casatoreasca si ai dori sa le sugerezi, descopera mai multe din pagina seafar.ro. Contact: contact@seafar.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Aparatură de laborator și echipamente corespunzătoare pentru o funcționare corectă a dispozitivelor

Aparatura de laborator este, probabil, una dintre cele mai importante componente ale unei …